Generér en adgangskode

Få Chrome til at oprette og huske en stærk adgangskode til dine onlinekonti.

Når synkronisering er aktiveret for adgangskoder i Chrome, gemmes dine adgangskoder på din Google-konto.
Hvis ikke, gemmes dine adgangskoder kun i Chrome på din computer.

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Aktivér synkronisering i Chrome.
  3. Gå til et website, og opret en konto.
  4. Klik på tekstfeltet til adgangskoden og derefter Foreslå en stærk adgangskode.
    • Hvis du ikke kan se denne valgmulighed, kan du højreklikke på tekstfeltet til adgangskoden og derefter klikke på Generér adgangskode.
  5. Du kan se en forhåndsvisning af adgangskoden. Klik på Brug den foreslåede adgangskode for at bekræfte.
  6. Afslut oprettelsen af din konto. Din adgangskode gemmes automatisk i Chrome.

Hvis et website ikke accepterer en adgangskode, der er foreslået af Chrome, kan du fortælle os om det

Se, hvordan du administrerer dine gemte adgangskoder