Generér en adgangskode

Få Chrome til at oprette og gemme en stærk adgangskode til dine onlinekonti.

1. Log ind i Chrome med din Google-konto på din iPhone eller iPad.
  2. Gå til et website, og opret en konto.
  3. Tryk på tekstfeltet til adgangskoden.
  4. Tryk på Foreslå adgangskode
    • Hvis du ikke kan se denne valgmulighed, kan du trykke på Adgangskode Gem din adgangskode og så Foreslå en stærk adgangskode
  5. Se en forhåndsvisning af din adgangskode.
  6. Tryk på Brug adgangskode for at bekræfte.
  7. Følg vejledningen for at afslutte oprettelsen af din konto.
Den genererede adgangskode gemmes automatisk på din Google-konto.