Opret, se og rediger bogmærker

Få Chrome til at huske dine yndlingswebsites.

Når du opretter eller ændrer dine bogmærker, vises de i Chrome på alle dine enheder.

Tilføj et bogmærke

1. Åbn Chrome Chrome på din iPhone eller iPad.
  2. Gå til et website, du ofte besøger, eller som du vil besøge igen senere.
  3. Tryk på Mere Mere og så Føj til Bogmærker Gem denne side som bogmærke.

Åbn et bogmærke

1. Åbn Chrome Chrome på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på Mere Mere og så Bogmærker Gem denne side som bogmærke.
  3. Gennemgå mapperne.
  4. Tryk på en mappe for at åbne bogmærker.
    • Hvis du vil åbne på en ny fane eller i en inkognitofane, skal du holde fingeren på bogmærket for at vælge det i menuen.

Hvis du ikke kan finde det bogmærke, du vil have, er det muligvis i en anden mappe. Hvis du vil skifte mappe, skal du trykke på Tilbage Tilbage øverst til venstre. Tryk på den mappe, der har det bogmærke, du vil bruge.

Rediger et bogmærke
  1. Hold et bogmærke nede.
  2. Tryk på Rediger.
  3. Rediger navnet, mappen eller webadressen.
  4. Tryk på Udfør øverst.

Tip! Du kan slette et bogmærke ved at trykke på Slet nederst på skærmen.

Slet et bogmærke

Når du har slettet et bogmærke, får du vist en mulighed for at fortryde, hvis du skulle have slettet bogmærket ved en fejl. Hvis det er nødvendigt, kan du også tilføje bogmærket igen.

Sådan sletter du ét bogmærke:

1. Stryg til venstre på bogmærket.
  2. Tryk på Slet.

Sådan sletter du to eller flere bogmærker:

1. Tryk på Vælg nederst.
  2. Tryk på de bogmærker, du vil slette og så Slet.
Opret en mappe

Vigtigt! Hvis du vil oprette en ny mappe, skal du have tilføjet mindst ét website som bogmærke.

1. Åbn Chrome Chrome.
  2. Tryk på Mere Mere og så Bogmærker Gem denne side som bogmærke og så Vælg en mappe.
  3. Vælg Ny mappe nederst til venstre.

Omorganiser bogmærker inde i en mappe

1. Åbn Chrome Chrome på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på Mere Mere og så Bogmærker Gem denne side som bogmærke.
  3. Åbn den mappe, du vil organisere.
  4. Tryk på Rediger.
  5. Hold fingeren på Træk Træk til højre for et bogmærke.
  6. Træk bogmærket til det sted, du vil have det.
Flyt et bogmærke til en anden mappe
  1. Åbn mappen med det bogmærke, du vil flytte.
  2. Tryk på Rediger.
  3. Vælg det bogmærke, du vil flytte.
  4. Tryk på Mere… og så Rediger bogmærke.
  5. Tryk på Mappe for at se din liste over mapper eller oprette en ny mappe.
  6. Tryk på Udfør.