Få dine bogmærker, adgangskoder og meget mere på alle dine enheder

Når du aktiverer synkronisering, får du vist de samme oplysninger på alle dine enheder:

• Bogmærker
  • Historik og åbne faner
  • Adgangskoder
  • AutoFyld-oplysninger og -betalingskort
  • Indstillinger og præferencer

Når du er logget ind i Chrome, kan du se dine oplysninger på alle dine enheder, f.eks.:

• Bogmærker
  • Læseliste
  • Adgangskoder
  • Betalingsoplysninger
  • Adresser, telefonnumre m.m.
  • Indstillinger og præferencer

Sådan synkroniserer du faner og browserhistorik med din Google-konto:

1. Åbn Chrome Chrome på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på Mere Mere og så Indstillinger Indstillinger.
  3. Tryk på dit kontonavn øverst på skærmen.
  4. Aktivér Historik og faner.

Vælg, hvilke oplysninger der skal gemmes på din Google-konto

Når du logger ind i Chrome og gemmer nye oplysninger som f.eks. et bogmærke, gemmes oplysningerne på din Google-konto. Du kan til enhver tid ændre, hvilke oplysninger der skal gemmes på din konto.

1. Åbn Chrome Chrome på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på Mere Mere og så Indstillinger Indstillinger.
  3. Tryk på navnet på din konto øverst på skærmen.
  4. Vælg, hvad du vil gemme på din Google-konto.
Brug din Chrome-historik til at tilpasse Google til dig personligt

Den Chrome-historik, der er gemt på din Google-konto, tilføjes som standard også i Web- og appaktivitet. Denne aktivitet kan bruges til at tilpasse din oplevelse i andre Google-produkter, f.eks. Søgning, eller i annoncer. Du kan få f.eks. få anbefalet en nyhedshistorie i dit feed baseret på din Chrome-historik.

Du kan altid styre din web- og appaktivitet på din Google-konto. Se, hvordan du finder og justerer indstillingen Web- og appaktivitet.

Hvis du ikke vil tilpasse dine Google-produkter, kan du stadig bruge Googles sky til at gemme dine Chrome-data, uden at Google kan læse din Chrome-historik. Få flere oplysninger om, hvordan du beskytter dine oplysninger.

Gem eksisterende oplysninger på din konto

Når du er logget ud af Chrome, gemmes bogmærker og andre oplysninger kun på din enhed, dvs. ikke på din Google-konto. Hvis du vil have disse oplysninger på alle dine enheder, kan du gemme dem på din konto.

1. Log ind i Chrome på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på Mere Mere og så Indstillinger Indstillinger.
  3. Tryk på dit navn.
  4. Tryk på Gem på konto.
  5. Vælg, hvilke oplysninger der skal gemmes på din konto.
  6. Tryk på Gem på konto.

Hold dine oplysninger private med en adgangssætning

Med en adgangssætning kan du gemme dine Chrome-data i Googles sky, uden at Google kan læse dem. Dine betalingsmetoder og adresser fra Google Pay er ikke krypteret med en adgangssætning.

Adgangssætninger er valgfrie. For at reducere risikoen for et brud på datasikkerheden er dine synkroniserede data altid beskyttet med brancheførende kryptering.

Opret din egen adgangssætning

Når du har en adgangssætning:

• Du skal bruge din adgangssætning, hver gang du logger ind i Chrome med din Google-konto på en ny enhed.
  • Du skal indtaste din nye adgangssætning på dine enheder, hvor du allerede er logget ind.
  • Dit feed viser ikke forslag baseret på de websites, du besøger i Chrome.
  • Du kan ikke tjekke dine gemte adgangskoder på passwords.google.com, og du kan heller ikke bruge Smart Lock til adgangskoder.
  • Det er ikke al din historik, som gemmes på din Google-konto. Det er kun webadresser, du indtaster i Chromes adresselinje, som gemmes.

Opret en adgangssætning

1. Åbn Chrome Chrome på din iPhone eller iPad.
  2. Log ind i Chrome med din Google-konto.
  3. Tryk på Mere Mere og så Indstillinger Indstillinger.
  4. Tryk på navnet på din konto øverst på skærmen.
  5. Tryk på Kryptering nederst på skærmen.
  6. Vælg Kryptér synkroniserede data med din egen adgangssætning til synkronisering.
  7. Angiv og bekræft en adgangssætning.
  8. Tryk på Send.
Rediger eller fjern din adgangssætning

Vigtigt! Hvis du vil fortsætte med at bruge dine adgangskoder i Chrome, efter du har nulstillet din adgangssætning, kan du eksportere adgangskoderne, inden du nulstiller, og importere dem igen.

Når du ændrer din adgangssætning, slettes de data, der er krypteret af din adgangssætning, fra Googles servere, og du logges ud på alle de enheder, hvor du er logget ind. Dine betalingsmetoder fra Google Pay og dine adresser er ikke krypteret med en adgangssætning, så de bliver ikke slettet.

Dine adgangskoder og andre oplysninger slettes fra din Google-konto og din enhed.

Trin 1: Fjern adgangssætningen

1. Åbn Chrome Chrome på din iPhone eller iPad.
  2. Gå til Google Kontrolpanel.
  3. Nederst på skærmen skal du trykke på Ryd data og så Ryd.
  4. Tryk på Mere Mere og så Indstillinger Indstillinger.
  5. Tryk på Log ind i Chrome.

Tip! Du kan genoptage lagringen af data på din Google-konto, men du vil ikke længere have en adgangssætning.

Trin 2: Opret en ny adgangssætning (valgfrit)

1. Tryk på Mere Mere og så Indstillinger Indstillinger.
  2. Tryk på navnet på din konto øverst på skærmen.
  3. Tryk på Kryptering nederst på skærmen.
  4. Vælg Kryptér synkroniserede data med din egen adgangssætning til synkronisering.
  5. Angiv og bekræft en adgangssætning.
  6. Tryk på Send.

Se dine Chrome-oplysninger på alle dine enheder

Når du er logget ind i Chrome med din Google-konto, kan du:

• Gemme oplysninger på den pågældende konto.
  • Tilgå oplysninger på alle de enheder, hvor du er logget ind med den samme konto.
Se og administrer dine bogmærker
  1. Åbn Chrome Chrome på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på Mere Mere og så Bogmærker Gem denne side som bogmærke.
Se websites, du har besøgt før
  1. Åbn Chrome Chrome på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på Mere Mere og så Historik .

Hvis du bruger en adgangssætning, får du kun vist de websites, du har besøgt på andre enheder, hvis du indtastede deres webadresser i adresselinjen. Få flere oplysninger om adgangssætninger.

Se åbne faner på andre enheder
  1. Åbn Chrome Chrome på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på Mere Mere.
  3. Rul til højre.
  4. Tryk på Seneste faner .
Find dine gemte adgangskoder
  1. Åbn Chrome Chrome på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på Mere Mere og så Adgangskodeadministrator Adgangskoder.
  3. Se alle dine adgangskoder under "Gemte adgangskoder".
Se dine gemte adresser og kreditkort
  1. Åbn Chrome Chrome på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på Mere Mere og så Indstillinger Indstillinger.
  3. Tryk på Udfyld formularer automatisk.
  4. Aktivér Udfyld formularer automatisk.

Få flere oplysninger om automatisk udfyldning af formularer.

Ændringer af dine indstillinger opdateres på alle dine enheder.