Synchronisatie in Chrome in- of uitschakelen

Schakel synchronisatie in als je je informatie wilt opslaan in je Google-account.

Wat er gebeurt als je informatie synchroniseert

• Je kunt je gesynchroniseerde informatie (zoals bladwijzers, geschiedenis, wachtwoorden en andere instellingen) bekijken en updaten op al je apparaten.
  • Je logt automatisch in bij Gmail, YouTube, Zoeken en andere Google-services. Als je was ingelogd voordat je synchronisatie inschakelde, blijf je ingelogd.
  • Als je van apparaat verandert (bijvoorbeeld als je je telefoon bent kwijtgeraakt of een nieuwe laptop hebt), kun je al je gegevens terugzetten.
  • Je gebruik van andere Google-producten wordt gepersonaliseerd door je Chrome-geschiedenis op te nemen in je Web- en app-activiteit.

Opmerking: Schakel Chrome-synchronisatie alleen in met apparaten die van jou zijn. Gebruik de gastmodus als je een openbare computer gebruikt.

Inloggen bij Chrome
Je hebt een Google-account nodig om in te loggen bij Chrome.
  1. Open Chrome Chrome op je iPhone of iPad.
  2. Tik op Meer Meer en dan Instellingen Instellingen en dan Inloggen bij Chrome.
  3. Kies het account dat je wilt gebruiken.
  4. Tik op Doorgaan als.
Uitloggen bij Chrome
  1. Open Chrome Chrome op je iPhone of iPad.
  2. Tik op Meer Meer en dan Instellingen Instellingen.
  3. Tik bovenaan op de naam van je account.
  4. Tik op Uitloggen.

Zo verwijder je gesynchroniseerde gegevens uit je Google-account:

1. Open Chrome Chrome op je iPhone of iPad.
  2. Ga naar chrome.google.com/sync.
  3. Zoek Gegevens wissen en tik erop.