Läsa sidor senare och offline

Du kan spara webbsidor så att du kan läsa dem senare, även när du är offline, till exempel när du sitter på planet eller är någon annanstans utan internetanslutning. Om du vill läsa webbsidor senare offline laddar du ned dem i förväg i Chrome.

Spara en sida i Chrome så att du kan läsa den senare

Du måste vara online för att kunna spara en sida i läslistan.

1. Öppna Chrome-appen Chrome på en iPhone eller iPad.
  2. Besök en sida som du vill spara.
  3. Tryck på Dela Dela uppe till höger.
  4. Tryck på Läs senare Läs senare.

Spara en sida från en annan app

1. Öppna appen på en iPhone eller iPad.
  2. Besök en sida som du vill spara.
  3. Tryck på Dela Dela uppe till höger.
  4. Lägg till Chrome i listan Dela om du inte redan har gjort det.
    1. Rulla längst ned i listan med appar och tryck på Mer.
    2. Aktivera Chrome På.
    3. Tryck på Klar.
  5. Titta efter och tryck på Chrome.
  6. Tryck på Läs senare.

Du kan även trycka på Öppna i Chrome och öppna sidan i webbläsaren direkt.

Läsa en sparad sida i läslistan

1. Öppna Chrome-appen Chrome på en iPhone eller iPad.
  2. Tryck på Mer Mer nere till höger följt av Läslista Läslista.
  3. Tryck på sidan du vill läsa.

Liveversionen av sidan läses in när du är online igen. Läs in sidan igen om liveversionen inte visas.

Ta bort en sparad sida från läslistan

1. Öppna Chrome-appen Chrome på en iPhone eller iPad.
  2. Tryck på Mer Mer nere till höger följt av Läslista Läslista.
  3. Svep åt vänster på sidan du vill ta bort följt av tryck på Radera.