Les sider senere og uten nett

Du kan lagre nettsider og lese dem senere, selv når du er uten nett – for eksempel når du er på fly eller andre steder uten internettilkobling. For å kunne lese nettsider uten nett må du først laste dem ned i Chrome.

Les sider senere

For å lese sider senere, legg dem til på leselisten din.

1. Åpne Chrome Chrome på datamaskinen.
  2. Gå til en side du vil lese senere.
  3. Klikk på Sidepanel øverst til høyre i nettleseren.
  4. Velg Leseliste i panelet.
  5. Klikk på Legg til gjeldende fane.
Tips: Du kan også legge til faner på leselisten ved å høyreklikke på fanen og så Legg til på leselisten.

Finn leselisten din

1. Klikk på Sidepanel øverst til høyre i nettleseren.
  2. Klikk på nedoverpilen Pil ned og så Leseliste.

Tips: Du kan også endre rekkefølgen på, endre og slette elementer fra leselisten i sidepanelet.

Last ned sider fra Chrome for å lese dem uten nett

Du må være på nettet for å lagre sider.

1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Gå til en side du vil lagre.
  3. Øverst til høyre klikker du på Mer Mer og deretter Flere verktøy og deretter Lagre siden som.
  4. Velg hvor du vil lagre siden.
  5. Klikk på Lagre.

For å lese en lagret side, åpne filen på datamaskinen. Den åpnes i standardnettleseren, for eksempel Chrome eller Safari.

For å slette en lagret side, slett filen fra datamaskinen.