Les sider senere og uten nett

Du kan lagre nettsider og lese dem senere når du er uten nett. For å kunne lese nettsider uten nett må du først laste dem ned i Chrome.

Lagre sider på leselisten

1. Åpne Chrome Chrome på Android-enheten din.
  2. Gå til en side du vil lese senere.
  3. Til høyre for adressefeltet trykker du på Mer Mer og så Sett stjerne Legg til et bokmerke for denne siden.

Tips: Hvis du lagrer sider i leselisten, lagres alle nye sider i den siste mappen du lagret. For å endre hvor du lagrer, trykk på Endre nederst på siden.

Rediger en lagret side

Når du lagrer i leselisten, kan du endre hvor du lagrer siden.

1. Gå til en side du har lagret.
  2. Til høyre for adressefeltet trykker du på Mer Mer og så Sett stjerne .
  3. For å velge en annen plassering, velg Mappe og så Leseliste.

Tips: For å gå til leselisten, trykk på Mer Mer og så Bokmerker og så Leseliste.

Last ned sider fra Chrome for å lese dem senere

Viktig: Du må være pålogget for å lagre sider.

1. Åpne Chrome Chrome på Android-enheten din.
  2. Gå til en side du vil lagre.
  3. Til høyre for adressefeltet trykker du på Mer Mer etterfulgt av Last ned.

Les, slett eller del lagrede sider

1. Åpne Chrome Chrome på Android-enheten din.
  2. Øverst til høyre trykker du på Mer Mer etterfulgt av Nedlastinger.
    • Sveip opp på adressefeltet hvis det ligger nederst. Trykk på Nedlastinger .
  3. Finn siden du lagret, i nedlastingslisten.
    • Les: Trykk på siden.
    • Slett: Trykk og hold på siden. Trykk på Slett øverst til høyre.
    • Del: Trykk og hold på siden. Trykk på Del Del øverst til høyre.

Tips: For å finne den aktive versjonen av siden når du er på nettet igjen, trykk på Last inn på nytt Last inn på nytt.