Les sider senere og uten nett

Du kan lagre nettsider og lese dem senere – selv når du er uten nett – for eksempel når du er på et fly eller andre steder uten Internett-tilkobling. For å kunne lese nettsider uten nett må du først laste dem ned i Chrome.

Lagre sider fra Chrome for å lese dem senere

Du må være på nettet for å lagre sider i leselisten.

1. Åpne Chrome-appen Chrome på iPhone eller iPad.
  2. Gå til en side du vil lagre.
  3. Trykk på Del Del øverst til høyre.
  4. Trykk på Les senere Les senere.

Lagre sider fra andre apper

1. Åpne App Store på iPhone eller iPad.
  2. Gå til en side du vil lagre.
  3. Trykk på Del Del øverst til høyre.
  4. Legg til Chrome i Del-listen din hvis du ikke har gjort det allerede:
    1. Rull til slutten av applisten, og trykk på Mer.
    2. Slå Chrome på På.
    3. Trykk på Ferdig.
  5. Finn og trykk på Chrome.
  6. Trykk på Les senere.

Du kan også trykke på Åpne i Chrome for å åpne siden i nettleseren med det samme.

Les lagrede sider i leselisten

1. Åpne Chrome-appen Chrome på iPhone eller iPad.
  2. Nederst til høyre trykker du på Mer Mer og så Leseliste Leseliste.
  3. Trykk på siden du vil lese.

Når du er på nettet igjen, blir den nyeste versjonen av siden lastet inn. Hvis du ikke ser den nyeste versjonen, kan du laste inn siden på nytt.

Slett lagrede sider fra leselisten

1. Åpne Chrome-appen Chrome på iPhone eller iPad.
  2. Nederst til høyre trykker du på Mer Mer og så Leseliste Leseliste.
  3. Sveip til venstre på siden du vil slette og så trykk på Slett.