Pagina's later en offline lezen

Je kunt webpagina's opslaan om ze later te lezen, ook als je offline bent. Je kunt ze dan bijvoorbeeld lezen als je in het vliegtuig zit of op een andere plaats zonder internetverbinding bent. Als je webpagina's later offline wilt lezen, download je ze van tevoren in Chrome.

Een pagina later lezen

Als je een pagina later wilt lezen, voeg je deze toe aan je leeslijst.

1. Open Chrome Chrome op je computer.
  2. Ga naar een pagina die je later wilt lezen.
  3. Klik rechtsboven in de browser op Zijvenster .
  4. Klik op Huidig tabblad toevoegen.
Tip: Je kunt een tabblad ook toevoegen aan je leeslijst door met de rechtermuisknop op het tabblad te klikken en dan Toevoegen aan leeslijst.

Je leeslijst zoeken

1. Klik rechtsboven in de browser op Zijvenster .
  2. Klik op Leeslijst.

Een Chrome-pagina downloaden om later te lezen

Je moet online zijn om een pagina te kunnen opslaan.

1. Open Chrome op je computer.
  2. Ga naar een pagina die je wilt opslaan.
  3. Klik rechtsboven op Meer Meer en dan Meer hulpprogramma's en dan Pagina opslaan als.
  4. Kies waar je de pagina wilt opslaan.
  5. Klik op Opslaan.

Als je een opgeslagen pagina wilt lezen, open je het bestand op je computer. De pagina wordt geopend in de standaardbrowser, zoals Chrome of Safari.

Als je een opgeslagen pagina wilt verwijderen, verwijder je het bestand van je computer.