Pagina's later en offline lezen

Je kunt webpagina's opslaan om ze later te lezen, ook als je offline bent. Je kunt ze dan bijvoorbeeld lezen als je in het vliegtuig zit of op een andere plaats zonder internetverbinding bent. Als je webpagina's later offline wilt lezen, download je ze van tevoren in Chrome.

Een Chrome-pagina opslaan om later te lezen

Je moet online zijn om een pagina te kunnen opslaan.

1. Open de Chrome-app Chrome op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Ga naar een pagina die je wilt opslaan.
  3. Tik rechts van de adresbalk op Meer Meer en dan Downloaden Downloaden.

Een opgeslagen pagina lezen, verwijderen of delen

1. Open de Chrome-app Chrome op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik rechtsboven op Meer Meer en dan Downloads.
    • Als je adresbalk onderaan staat, veeg je omhoog op de adresbalk. Tik op Downloads Downloaden.
  3. Zoek in de lijst met downloads naar de pagina die je hebt opgeslagen.
    • Lezen: Tik op de pagina.
    • Verwijderen: Houd de pagina lang ingedrukt. Tik rechtsboven op Verwijderen Verwijderen.
    • Delen: Houd de pagina lang ingedrukt. Tik rechtsboven op Delen Delen.

Als je weer online bent, kun je de live versie van de pagina bekijken door op Opnieuw laden Opnieuw laden te tikken.