Pagina's later en offline lezen

U kunt webpagina's opslaan om ze later te lezen, zelfs wanneer u offline bent. U kunt ze dan bijvoorbeeld lezen wanneer u in het vliegtuig zit of op een andere plaats zonder internetverbinding bent. Als u webpagina's later offline wilt lezen, downloadt u ze van tevoren in Chrome.

Een Chrome-pagina opslaan om later te lezen

Je moet online zijn om een pagina te kunnen opslaan in je leeslijst.

1. Open de Chrome-app Chrome op je iPhone of iPad.
  2. Ga naar een pagina die je wilt opslaan.
  3. Tik in de rechterbovenhoek op Delen Delen.
  4. Tik op Later lezen Later lezen.

Een pagina vanuit een andere app opslaan

1. Open de app op je iPhone of iPad.
  2. Ga naar een pagina die je wilt opslaan.
  3. Tik in de rechterbovenhoek op Delen Delen.
  4. Voeg Chrome toe aan je lijst Delen als je dit nog niet hebt gedaan:
    1. Scroll in de lijst met apps naar het einde en tik op Meer.
    2. Schakel Chrome in Aan.
    3. Tik op Gereed.
  5. Zoek Chrome en tik erop.
  6. Tik op Later lezen.

Een opgeslagen pagina uit je leeslijst lezen

1. Open de Chrome-app Chrome op je iPhone of iPad.
  2. Tik in de rechterbenedenhoek op Meer Meer en dan Leeslijst Leeslijst.
  3. Tik op de pagina die je wilt lezen.

Wanneer je weer online bent, wordt de live versie van de pagina geladen. Als de live versie niet wordt weergegeven, laad je de pagina opnieuw.

Een opgeslagen pagina verwijderen uit je leeslijst

1. Open de Chrome-app Chrome op je iPhone of iPad.
  2. Tik in de rechterbenedenhoek op Meer Meer en dan Leeslijst Leeslijst.
  3. Veeg naar links op de pagina die je wilt verwijderen en dan tik op Verwijderen.