Pagina's later en offline lezen

Je kunt webpagina's opslaan om ze later te lezen of als je offline bent. Als je webpagina's later offline wilt lezen, download je ze van tevoren in Chrome.

Een pagina later lezen

Als je een pagina later wilt lezen, voeg je deze toe aan je leeslijst.

1. Open Chrome op je computer.
  2. Ga naar een pagina die je later wilt lezen.
  3. Selecteer rechtsboven de optie Meer Meer en dan Bookmarks en lijsten en dan. Leeslijst.
  4. Selecteer Tabblad toevoegen aan leeslijst.
Tip: Je kunt een tabblad ook toevoegen aan je leeslijst door met de rechtermuisknop op het tabblad te klikken en dan Tabblad toevoegen aan leeslijst.

Je leeslijst zoeken

1. Open Chrome op je computer.
  2. Selecteer rechtsboven de optie Meer Meer en dan Bookmarks en lijsten en dan. Leeslijst.
  3. Selecteer Leeslijst tonen.

Tip: Je kunt items in de leeslijst ook opnieuw ordenen, bewerken en verwijderen in het zijvenster.

Een Chrome-pagina downloaden om later te lezen

Je moet online zijn om een pagina te kunnen opslaan.

1. Open Chrome op je computer.
  2. Ga naar een pagina die je wilt opslaan.
  3. Selecteer rechtsboven de optie Meer Meer en dan Opslaan en delen en dan Pagina opslaan als....
  4. Kies waar je de pagina wilt opslaan.
  5. Selecteer Opslaan.

Als je een opgeslagen pagina wilt lezen, open je het bestand op je computer. De pagina wordt geopend in de standaardbrowser, zoals Chrome of Safari.

Als je een opgeslagen pagina wilt verwijderen, verwijder je het bestand van je computer.