Llegir pàgines més tard i sense connexió

Podeu desar pàgines web per llegir-les més tard o quan no tingueu connexió. Per fer-ho, baixeu les pàgines web a Chrome amb antelació.

Desar una pàgina a la llista de lectura

1. Al dispositiu Android, obriu Chrome Chrome.
  2. Aneu a la pàgina que vulgueu llegir més tard.
  3. A la dreta de la barra d'adreces, toqueu Més Més i, a continuació, Destaca Afegeix aquesta pàgina a les adreces d'interès.

Consell: si deseu una pàgina a la llista de lectura, cada pàgina nova es desarà a l'última carpeta on n'hàgiu desat una. Per editar on deseu, a la part inferior de la pàgina, toqueu Edita.

Editar una pàgina desada

Quan deseu contingut a la llista de lectura, podeu canviar on voleu desar la pàgina.

1. Aneu a una pàgina que hàgiu desat.
  2. A la dreta de la barra d'adreces, toqueu Més Més i, a continuació, Destaca .
  3. Per triar una altra ubicació, seleccioneu Carpeta i, a continuació, Llista de lectura.

Consell: per anar a la llista de lectura, toqueu Més Més i, a continuació, Adreces d'interès i, a continuació, Llista de lectura.

Baixar una pàgina de Chrome per llegir-la més tard

Important: cal que estigueu en línia per desar una pàgina.

1. Al dispositiu Android, obriu Chrome Chrome.
  2. Aneu a la pàgina que vulgueu desar.
  3. A la dreta de la barra d'adreces, toqueu Més Més i després Baixa .

Llegir, suprimir o compartir una pàgina desada

1. Al dispositiu Android, obriu Chrome Chrome.
  2. A la part superior dreta, toqueu Més Més i després Baixades.
    • Si la barra d'adreces és a la part inferior, llisqueu-hi cap amunt i toqueu Baixades .
  3. A la llista de baixades, cerqueu la pàgina que heu desat.
    • Per llegir-la: toqueu la pàgina.
    • Per suprimir-la: manteniu premuda la pàgina. A la part superior dreta, toqueu Suprimeix Suprimeix.
    • Per compartir-la: manteniu premuda la pàgina. A la part superior dreta, toqueu Comparteix Comparteix.

Consell: per tornar a veure la versió publicada de la pàgina quan torneu a estar en línia, toqueu Torna a carregar Torna a carregar.