Connectar un lloc web a un dispositiu Bluetooth o USB

Chrome us permet connectar un lloc web a un dispositiu Bluetooth o USB. Per exemple, si teniu un monitor cardíac compatible amb Bluetooth, podeu fer que un lloc web s'hi connecti. Així, la pàgina pot enregistrar i mostrar informació sobre el monitor.

Quan donar accés al dispositiu

Doneu accés al dispositiu només a llocs de confiança. Si emparelleu un lloc web amb el vostre dispositiu, el lloc pot obtenir tota la informació sobre el dispositiu i fins i tot reprogramar-lo.

Vincular una pàgina web de Chrome amb el dispositiu

1. Connecteu els dispositius.
    • Dispositiu Bluetooth: comproveu que el Bluetooth està activat a l'ordinador o al telèfon. Al dispositiu Bluetooth, activeu el mode "visible".
    • Dispositiu USB: connecteu els dispositius mitjançant un cable USB.
  2. A Chrome, obriu una pàgina web que es pugui connectar al dispositiu.
  3. Toqueu la pàgina o feu-hi clic. Se us demanarà que afegiu un dispositiu.
  4. Trieu-ne un de la llista.
  5. Trieu Vincula o Connecta.

Resoldre problemes de vinculació del Bluetooth

Si el lloc no troba el vostre dispositiu, feu clic a Torna a cercar.

Si el lloc no troba el vostre dispositiu, comproveu que el Bluetooth està activat a l'ordinador. Trieu-ne un model:

Quan tots dos dispositius tinguin el Bluetooth activat, feu clic a Torna a cercar.

Suprimir dispositius connectats amb Chrome

Dispositius Bluetooth: per suprimir l'accés d'un lloc web als vostres dispositius Bluetooth, toqueu Torna a carregar Torna a carregar, a la part superior esquerra.

Dispositius USB: seguiu aquests passos per suprimir l'accés d'un lloc web als vostres dispositius USB.

1. A l'esquerra de l'adreça web, feu clic a Cadenat Bloqueja.
  2. Al costat del dispositiu USB, feu clic a Suprimeix Suprimeix.