Connectar un lloc web a un dispositiu Bluetooth o USB

Chrome us permet connectar un lloc web a un dispositiu Bluetooth o USB. Per exemple, si teniu un monitor cardíac compatible amb Bluetooth, podeu fer que un lloc web s'hi connecti. Així, la pàgina pot enregistrar i mostrar informació sobre el monitor.

Quan donar accés al dispositiu

Doneu accés al dispositiu només a llocs de confiança. Si emparelleu un lloc web amb el vostre dispositiu, el lloc pot obtenir tota la informació sobre el dispositiu i fins i tot reprogramar-lo.

Vincular una pàgina web de Chrome amb el dispositiu

1. Connecteu els dispositius.
    • Dispositiu Bluetooth: comproveu que el Bluetooth estigui activat a l'ordinador o al telèfon. Al dispositiu Bluetooth, activeu el mode "visible".
    • Dispositiu USB: connecteu els dispositius mitjançant un cable USB.
  2. A Chrome, obriu una pàgina web que es pugui connectar al dispositiu.
  3. Toqueu la pàgina o feu-hi clic. Se us demanarà que afegiu un dispositiu.
  4. Trieu-ne un de la llista.
  5. Trieu Vincula o Connecta.

Resoldre problemes de vinculació del Bluetooth

Si el lloc web no troba el vostre dispositiu, feu clic a Torna a cercar.

Si el lloc web no troba el vostre dispositiu, comproveu que el Bluetooth estigui activat a l'ordinador. Trieu-ne un model:

Quan tots dos dispositius tinguin el Bluetooth activat, feu clic a Torna a cercar.

Consell: si esteu fent servir un ordinador Windows i, després de seguir aquests passos, encara no podeu connectar-vos al Bluetooth, és possible que n'hàgiu de canviar la configuració de privadesa per permetre que les aplicacions controlin la senyal mòbil del dispositiu. Per obtenir més informació sobre les opcions de configuració del sistema, aneu al centre d'ajuda de Microsoft.

Suprimir dispositius connectats amb Chrome

Dispositius Bluetooth: per suprimir l'accés d'un lloc web als vostres dispositius Bluetooth, toqueu Torna a carregar Torna a carregar, a la part superior esquerra.

Dispositius USB: seguiu aquests passos per suprimir l'accés d'un lloc web als vostres dispositius USB.

1. A l'esquerra de l'adreça web, feu clic al cadenat Bloqueja.
  2. Al costat del dispositiu USB, feu clic a Suprimeix Suprimeix.