Åpne Chrome raskt på iPhone eller iPad

Du kan komme til Chrome raskere når du legger til snarveier i visningen eller legger til Chrome i dokken på iPhone.

Legg til Chrome i I dag-visningen

1. På startskjermen på iPhone eller iPad kan du sveipe fra venstre mot høyre til du ser en liste over moduler.
    Sveip til høyre
  2. Rull ned til bunnen, og trykk på Rediger.
    Sveip oppTrykk på Endre
  3. Trykk på Legg til Legg til under «Flere widgeter» til venstre for Chrome – Hurtighandlinger.
    Legg til modulen
  4. Trykk på Ferdig øverst til høyre. Du skal nå se Chrome-snarveier i I dag-visningen.

Legg til Chrome i dokken på iPhone

Når du har installert Chrome på iPhone eller iPad, kan du enklere finne og åpne den ved å legge den i dokken:

1. Frigjør plass ved å trykke og holde på en app i dokken.
  2. Dra appen opp, og slipp den på startskjermen.
  3. Trykk og hold på Chrome-appen Chrome.
  4. Dra Chrome-appen ned, og slipp den i dokken.
  5. Trykk på Hjem-knappen.

Hvis du bruker en iPhone 6s eller nyere, kan du trykke dypt på Chrome-appen for å starte et nytt talesøk, åpne en ny fane, skanne en QR-kode eller gå til nettstedene du besøker oftest.