Chrome snel openen op een iPhone of iPad

Je kunt Chrome sneller openen wanneer je snelkoppelingen toevoegt aan de weergave Vandaag of Chrome toevoegt aan het dock van je iPhone.

Chrome toevoegen aan weergave Vandaag

1. Veeg op het startscherm van je iPhone of iPad naar rechts totdat een lijst met widgets wordt weergegeven.
    Veeg naar rechts
  2. Scroll omlaag en tik op Wijzig.
    Veeg omhoogTik op Bewerken
  3. Tik onder 'Meer widgets' links van Chrome - Snelle acties op Voeg toe Toevoegen.
    Widget toevoegen
  4. Tik in de rechterbovenhoek op Gereed. De Chrome-snelkoppelingen worden weergegeven in de weergave Vandaag.

Chrome toevoegen aan het dock van je iPhone

Nadat je Chrome hebt geïnstalleerd op je iPhone of iPad, kun je de browser gemakkelijker vinden en openen door deze toe te voegen aan het dock:

1. Maak ruimte door op een app in het dock te tikken en deze vast te houden.
  2. Sleep de app omhoog en laat deze los op je startscherm.
  3. Tik op de Chrome-app Chrome en houd deze vast.
  4. Sleep de Chrome-app omlaag naar het dock en laat los.
  5. Druk op de startknop.

Als je een iPhone 6s of hoger hebt, kun je stevig op de Chrome-app drukken om een nieuwe gesproken zoekopdracht te starten, een nieuw tabblad te openen, een QR-code te starten of je meest bezochte sites te openen.