Obrir Chrome ràpidament en un iPhone o iPad

Per accedir a Chrome més ràpidament, afegiu dreceres a la visualització Avui o afegiu Chrome al Dock de l'iPhone.

Afegir Chrome a la visualització Avui

1. A la pantalla d'inici del dispositiu iPhone o iPad, llisqueu cap a la dreta fins que vegeu una llista de widgets.
    Llisqueu cap a la dreta
  2. Desplaceu-vos fins a la part inferior i toqueu Edita.
    Llisqueu cap amuntToqueu Editar
  3. A "Més widgets", a l'esquerra de Chrome: accions ràpides, toqueu Afegir Afegeix una pregunta .
    Afegeix un widget
  4. A la part superior dreta, toqueu Fet. Veureu les dreceres de Chrome a la visualització Avui.

Afegir Chrome al Dock de l'iPhone

Després d'instal·lar Chrome a l'iPhone o l'iPad, el podeu afegir al Dock per cercar-lo i obrir més fàcilment:

1. Per fer espai, manteniu premuda una aplicació al Dock.
  2. Arrossegueu-la cap amunt i deixeu-la anar a la pantalla d'inici.
  3. Manteniu premuda l'aplicació Chrome Chrome.
  4. Arrossegueu-la cap avall i deixeu-la anar al Dock.
  5. Premeu el botó d'inici.

Consell: podeu establir Chrome com a navegador predeterminat a l'iPhone o l'iPad. Obteniu informació sobre com podeu establir Chrome com a navegador predeterminat.

Si utilitzeu un dispositiu iPhone 6s o una versió posterior, podeu mantenir premuda l'aplicació Chrome per iniciar una cerca de veu, obrir una pestanya nova, escanejar un codi QR o accedir als llocs web més visitats.