Obrir Chrome ràpidament en un dispositiu iPhone o iPad

Per accedir a Chrome més ràpidament, afegiu dreceres a la visualització Avui o afegiu Chrome al Dock del dispositiu iPhone.

Afegir Chrome a la visualització Avui

1. A la pantalla d'inici del dispositiu iPhone o iPad, llisqueu cap a la dreta fins que vegeu una llista de widgets.
    Llisca cap a la dreta
  2. Desplaceu-vos fins a la part inferior i toqueu Edita.
    Llisca cap amuntToqueu edita
  3. A "Més widgets", a l'esquerra de Chrome: accions ràpides, toqueu Afegir Afegeix.
    Afegeix un widget
  4. A la part superior dreta, toqueu Fet. Veureu les dreceres de Chrome a la visualització Avui.

Afegir Chrome al Dock del dispositiu iPhone

Després d'instal·lar Chrome al dispositiu iPhone o iPad, podeu afegir-lo al Dock per cercar-lo i obrir-lo més fàcilment. Seguiu aquests passos:

1. Per fer lloc, manteniu premuda una aplicació al Dock.
  2. Arrossegueu-la cap amunt i deixeu-la anar a la pantalla d'inici.
  3. Manteniu premuda l'aplicació Chrome Chrome.
  4. Arrossegueu-la cap avall i deixeu-la anar al Dock.
  5. Premeu el botó d'inici.

Si utilitzeu un dispositiu iPhone 6s o una versió posterior, podeu mantenir premuda l'aplicació Chrome per iniciar una cerca de veu, obrir una pestanya nova, escanejar un codi QR o accedir als llocs web més visitats.