Brug Chrome som gæst

Når du bruger delefunktionen, kan du ikke se eller ændre oplysninger for andre Chrome-profiler. Når du afslutter delefunktionen, slettes din browseraktivitet fra computeren.

Delefunktionen er en god løsning, når:

• Du lader andre låne din computer, eller du låner en andens computer.
  • Du bruger en offentlig computer, f.eks. på et bibliotek eller en café.

Hvis du vil bruge nettet privat på din egen computer, kan du bruge inkognitotilstand. Når du er i denne tilstand, kan du se dine oplysninger og indstillinger, uden der gemmes noget i din browserhistorik.

Delefunktionen er ikke tilgængelig på mobilenheder.

Hvis du vil bruge nettet privat på din telefon, kan du bruge inkognitotilstand. Når du er i denne tilstand, kan du se dine oplysninger og indstillinger, uden der gemmes noget i din browserhistorik.