Brug Chrome som gæst

Med delefunktionen kan du ikke se eller ændre oplysningerne på andre Chrome-profiler. Når du afslutter delefunktionen, slettes din browseraktivitet på computeren.

Delefunktionen er en god løsning, når:

• Du lader andre låne din computer, eller du låner en andens computer.
  • Du bruger en offentlig computer, f.eks. på et bibliotek eller en café.

Hvis du vil bruge nettet privat på din egen computer, kan du bruge inkognitotilstand. Med denne kan du se dine oplysninger og indstillinger, uden at der gemmes noget i din browserhistorik.

Delefunktionen er ikke tilgængelig på mobilenheder.

Hvis du vil bruge nettet privat på din telefon, kan du bruge inkognitotilstand. Med denne kan du se dine oplysninger og indstillinger, uden at der gemmes noget i din browserhistorik.