Brug Chrome som gæst

Med delefunktionen kan du ikke se eller ændre oplysningerne på andre Chrome-profiler. Når du afslutter delefunktionen, slettes din browseraktivitet på computeren.

Delefunktionen er en god løsning, når:

• Du lader andre låne din computer, eller du låner en andens computer.
  • Du bruger en offentlig computer, f.eks. på et bibliotek eller en café.

Hvis du vil bruge nettet privat på din egen computer, kan du bruge inkognitotilstand. Med denne kan du se dine oplysninger og indstillinger, uden at der gemmes noget i din browserhistorik.

Åbn delefunktionen

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Klik på knappen med et navn eller Personer Personer øverst til højre.
  3. Klik på Gæst.

Bemærk! Hvis der er angivet en administreret bruger på din computer, er delefunktionen ikke tilgængelig, når alle ikke-administrerede profiler er låst. Få oplysninger om, hvordan du låser din profil.

Afslut delefunktionen

Øverst til højre skal du klikke på Gæst og så Afslut gæstesession.

Din browserhistorik samt dine cookies og websitedata slettes.

Nogle oplysninger kan ses af andre

Delefunktionen forhindrer Chrome i at gemme din browseraktivitet.

Din aktivitet er muligvis stadig synlig for:

• Websites, du besøger, herunder annoncer og ressourcer, der anvendes på disse websites
  • Din arbejdsgiver, skole eller andre, der administrerer det netværk, du bruger
  • Din internetudbyder

Hvis du logger ind på en konto for at bruge en webtjeneste som f.eks. Gmail, gemmes din browseraktivitet muligvis på websites, der genkender denne konto.