Brug Chrome som gæst

Når du bruger delefunktionen, kan du ikke se eller ændre oplysninger for andre Chrome-profiler. Når du afslutter delefunktionen, slettes din browseraktivitet fra computeren.

Delefunktionen er en god løsning, når:

• Du lader andre låne din computer, eller du låner en andens computer.
  • Du bruger en offentlig computer, f.eks. på et bibliotek eller en café.

Hvis du vil bruge nettet privat på din egen computer, kan du bruge inkognitotilstand. Når du er i denne tilstand, kan du se dine oplysninger og indstillinger, uden der gemmes noget i din browserhistorik.

Åbn delefunktionen

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Klik på Profil Profil øverst til højre på siden.
  3. Klik på Gæst.

Bemærk! Hvis der er angivet en administreret bruger på din computer, er delefunktionen ikke tilgængelig, når alle ikke-administrerede profiler er låst.

Afslut delefunktionen

Luk det browservindue, der anvender delefunktionen.

Din browserhistorik samt dine cookies og websitedata slettes.

Nogle oplysninger kan ses af andre

Delefunktionen forhindrer Chrome i at gemme din browseraktivitet.

• Websites, du besøger, herunder annoncer og ressourcer, der anvendes på disse websites
  • Websites, du logger ind på
  • Din arbejdsgiver, skole eller andre, der administrerer det netværk, du bruger
  • Din internetudbyder
  • Søgemaskiner
    • Søgemaskiner kan vise søgeforslag baseret på din placering eller aktivitet i din aktuelle inkognitosession.