Solucionar errors de connexió

Si veieu un missatge d'error en visitar un lloc web, proveu aquestes solucions.

Si l'error no surt a la llista següent, obteniu informació sobre com podeu solucionar errors en carregar una pàgina o errors en baixar fitxers.

Solucionar la majoria d'errors de connexió

Si proveu de visitar un lloc web i no s'obre, primer seguiu aquests passos per mirar de resoldre el problema:

1. Comproveu si hi ha errors ortogràfics a l'adreça web.
  2. Comproveu que la connexió a Internet funcioni amb normalitat. Si és inestable, obteniu informació sobre com podeu solucionar els problemes d'estabilitat d'Internet.
  3. Contacteu amb el propietari del lloc web.

Obtenir ajuda amb un missatge d'error concret

"Aquesta pàgina web té un bucle de redirecció" o "ERR_TOO_MANY_REDIRECTS"

Veureu aquest error quan la pàgina hagi provat de redirigir-vos massa vegades.

De vegades, les pàgines no s'obren perquè les galetes no funcionen bé. Per solucionar l'error, esborreu les galetes.

"Aquest lloc no pot proporcionar una connexió segura; l'error de xarxa ha enviat una resposta que no és vàlida" o "ERR_SSL_FALLBACK_BEYOND_MINIMUM_VERSION"

Veureu aquest error si s'ha produït un error a la pàgina i Chrome no l'ha entès. Per solucionar-lo, contacteu amb el propietari del lloc web.

Si el lloc web és vostre, obteniu informació sobre com podeu solucionar l'error ERR_SSL_FALLBACK_BEYOND_MINIMUM_VERSION.

"ERR_CERT_SYMANTEC_LEGACY"
Si a l'error es menciona Symantec, demaneu al propietari del lloc web que n'actualitzi el certificat. Obteniu més informació sobre per què no s'admeten els certificats emesos per Symantec.
"La connexió no és privada", "NET::ERR_CERT_AUTHORITY_INVALID", "ERR_CERT_COMMON_NAME_INVALID", "NET::ERR_CERT_WEAK_SIGNATURE_ALGORITHM", “ERR_CERTIFICATE_TRANSPARENCY_REQUIRED" o "Error de certificat SSL"

Si a l'error es mencionen HSTS, certificats de privadesa o noms no vàlids, seguiu aquests passos:

Pas 1: inicieu la sessió al portal

Les xarxes Wi‑Fi de llocs com ara cafeteries o aeroports requereixen que inicieu la sessió. Per veure la pàgina d'inici de sessió, aneu a una pàgina

que utilitzi http://.

1. Aneu a qualsevol lloc web que comenci per http://, com ara http://example.com.
  2. A la pàgina d'inici de sessió que s'obrirà, inicieu la sessió per utilitzar Internet.

Pas 2: obriu la pàgina en mode d'incògnit (només a l'ordinador)

Obriu en una finestra d'incògnit la pàgina que estàveu visitant.

Si la pàgina s'obre, significa que alguna extensió de Chrome no funciona bé. Desactiveu-la per solucionar l'error. Obteniu informació sobre com podeu desactivar extensions de Chrome.

Pas 3: actualitzeu el sistema operatiu

Assegureu-vos que el dispositiu tingui la versió més recent de Windows, de Mac o del sistema operatiu que estigueu fent servir.

Pas 4: desactiveu l'antivirus temporalment

Veureu aquest error si teniu un programari antivirus amb "protecció d'HTTPS" o "anàlisi d'HTTPS", que interfereix amb les funcions de seguretat de Chrome.

Per solucionar el problema, desactiveu el programari antivirus. Si llavors la pàgina funciona, desactiveu aquest programari quan consulteu llocs web segurs.

Recordeu que, quan acabeu, heu de tornar a activar el programa antivirus.

Pas 5: obteniu més ajuda

Si continueu veient l'error, contacteu amb el propietari del lloc web. També podeu obtenir més ajuda al Fòrum d'ajuda de Chrome.

"Connecta a la xarxa"

Veureu aquest error si utilitzeu un portal Wi-Fi en què heu d'iniciar la sessió per connectar-vos a Internet.

Per solucionar l'error, feu clic a Connexió a la pàgina que proveu d'obrir.

"El rellotge està endarrerit", "El rellotge està avançat" o "NET::ERR_CERT_DATE_INVALID"

Veureu aquest error si la data i l'hora de l'ordinador o del dispositiu mòbil són incorrectes.

Per solucionar l'error, obriu el rellotge del dispositiu i comproveu que la data i l'hora siguin correctes.

"El servidor té una clau pública Diffie-Hellman dèbil i efímera" o "ERR_SSL_WEAK_EPHEMERAL_DH_KEY"

Veureu aquest error si proveu d'anar a un lloc web que té un codi de seguretat no actualitzat. Per protegir la vostra privadesa, Chrome no us permet connectar-vos-hi.

Si aquest lloc web és vostre, actualitzeu el servidor perquè admeti ECDHE i desactiveu DHE. Si ECDHE no està disponible, podeu desactivar tot els sistemes de xifratge del tipus DHE i utilitzar simplement RSA.

"Aquesta pàgina web no està disponible" o "ERR_SSL_VERSION_OR_CIPHER_MISMATCH"

Veureu aquest error si proveu d'anar a un lloc web que té un codi de seguretat no actualitzat. Per protegir la vostra privadesa, Chrome no us permet connectar-vos-hi.

Si aquest lloc web és vostre, definiu que el servidor utilitzi TLS 1.2 i TLS_ECDHE_RSA_WITH_AES_128_GCM_SHA256 en comptes de RC4, que ja no es considera segur. Si no podeu desactivar RC4, assegureu-vos que hi hagi altres sistemes de xifratge activats.

"L'ordinador conté programari que impedeix que Chrome es connecti de manera segura al web" (només en ordinadors Windows)

Veureu aquest error si teniu programari de Superfish en un ordinador Windows. Per suprimir-lo de l'ordinador:

1. Obriu Chrome a l'ordinador Windows.
  2. Aneu a la pàgina d'assistència de Lenovo per resoldre aquest problema.
  3. Feu clic a Download SuperFish Removal Tool (Baixa l'eina per suprimir SuperFish).
  4. A la part inferior, feu clic al nom del fitxer (Lenovo.SuperFishRemovalTool.exe).
  5. Seguiu les instruccions en pantalla.
"Suprimir el certificat DigiCert caducat" (només en ordinadors Mac)

Veureu aquest error si la pàgina utilitza un certificat que no està ben configurat a l'ordinador.

Per solucionar l'error, seguiu aquests consells:

1. A l'ordinador Mac, feu clic a la cerca Spotlight Cerca, a la part superior dreta.
  2. Introduïu "Accés a Clauers".
  3. Als resultats, feu clic a Accés a Clauers.
  4. A la part superior de la pantalla de l'ordinador, feu clic a Veure i, a continuació, Mostrar els certificats caducats.
  5. A la part superior dreta, feu clic a Cerca Cerca.
  6. Introduïu "DigiCert High" i premeu Retorn al teclat.
  7. Localitzeu l'entrada "DigiCert High Assurance EV Root CA" marcada amb la icona Caducada Caducat i feu clic al certificat.
  8. Premeu Suprimeix al teclat.

Vols continuar a [nom del lloc web]?

Veureu aquest missatge si l'enllaç que heu obert dirigeix a un lloc web que no es diu ben bé igual que un altre que visiteu normalment. Chrome us preguntarà si voleu anar al lloc web que visiteu normalment.

• Feu clic al nom del lloc web o a Continua per anar al lloc web que Chrome suggereix.
  • Feu clic a Ignora per continuar cap a l'enllaç que heu obert.

Continua sense funcionar? Si els consells anteriors no us han ajudat, és possible la connexió estigui en perill. Obteniu més ajuda al Fòrum d'ajuda de Chrome.