Brug notifikationer til at få underretninger

Du kan konfigurere Chrome, så du modtager notifikationer, f.eks. mødepåmindelser, fra websites, apps og udvidelser.

Hvis du får vist pop op-vinduer eller annoncer, kan du se, hvordan du blokerer eller tillader pop op-vinduer.

Du modtager ikke underretninger i Chrome på din iPhone eller iPad. Hvis du får underretninger fra Chrome, har du muligvis aktiveret pop op-vinduer.

Sådan deaktiverer du pop op-vinduer:

1. Åbn Chrome-appen Chrome på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på Mere Mere og derefter Indstillinger Indstillinger.
  3. Tryk på Indstillinger for indhold og derefter Bloker pop op-vinduer.
  4. Aktivér "Bloker pop op-vinduer".