Brug notifikationer til at få underretninger

Du kan konfigurere Chrome, så du modtager notifikationer, f.eks. mødepåmindelser, fra websites, apps og udvidelser.

Hvis du får vist pop op-vinduer eller annoncer, kan du se, hvordan du blokerer eller tillader pop op-vinduer.

Sådan fungerer notifikationer

Chrome advarer dig som standard, når et website, en app eller en udvidelse anmoder om at sende dig notifikationer. Du kan til enhver tid ændre denne indstilling.

Når du besøger websites med påtrængende eller vildledende notifikationer, blokerer Chrome automatisk notifikationer og anbefaler, at du fortsætter med at blokere disse notifikationer.

Hvis du er på nettet i inkognitotilstand, modtager du ingen notifikationer.

Tillad eller bloker notifikationer fra alle websites

1. Åbn Chrome-appen Chrome på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Til højre for adresselinjen skal du trykke på Mere Mere og så Indstillinger.
  3. Tryk på Indstillinger for website og så Notifikationer.
  4. Aktivér eller deaktiver indstillingen øverst på skærmen.
    • Hvis du vil tillade lydløse notifikationsprompts, kan du trykke på Få lydløse meddelelser (dette sørger for, at dine notifikationsprompts ikke forstyrrer dig). Du stopper med at modtage notifikationer, når du har ignoreret flere notifikationer fra et website, eller hvis andre brugere normalt ikke tillader notifikationer fra et website.

Vigtigt! Hvis du har tilladt notifikationer for et website, som Chrome har markeret som krænkende eller vildledende, kan Chrome blokere disse notifikationer og kræve, at websitet anmoder om din tilladelse til at sende en push-notifikation. Du kan ændre indstillingen, så du får notifikationer.

Tillad eller bloker notifikationer fra et bestemt website

1. Åbn Chrome-appen Chrome på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Gå til det website, du vil ændre notifikationer for.
  3. Til venstre for adresselinjen skal du trykke på Lås Lås og derefterTilladelser.
  • Hvis der åbnes en menu: Vælg den indstilling, du vil ændre.
  • Hvis der ikke åbnes en menu: Tilladelserne følger de oprindelige indstillinger.

Deaktiver pop op-vinduer

1. Åbn Chrome-appen Chrome på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Til højre for adresselinjen skal du trykke på Mere Mere og derefter Indstillinger.
  3. Tryk på Tilladelser og derefter Pop op-vinduer og omdirigeringer.
  4. Slå pop op-vinduer og omdirigeringer fra.