Aktivér eller deaktiver "Do Not Track"

Når du bruger nettet på computere eller Android-enheder, kan du sende en anmodning til websites om ikke at indsamle eller spore dine browserdata. Denne indstilling er som standard deaktiveret.

Hvad der sker med dine data afhænger dog af, hvordan et givet website reagerer på anmodningen. Mange websites indsamler og anvender stadig dine browserdata til at forbedre sikkerheden og levere indhold, tjenester, annoncer og anbefalinger på websitet samt til at generere rapporteringsstatistik.

De fleste websites og webtjenester, herunder dem, der tilhører Google, ændrer ikke adfærd, når de modtager en Do Not Track-anmodning. Chrome oplyser ikke, hvilke websites og webtjenester der respekterer Do Not Track-anmodninger, og hvordan websites fortolker dem.

"Do Not Track" er ikke tilgængelig til iPhone og iPad på nuværende tidspunkt.