Do Not Track ‑asetuksen käyttöön ottaminen ja käytöstä poistaminen

Kun selaat verkkoa tietokoneella tai Android-laitteella, voit pyytää verkkosivustoja olemaan keräämättä tai seuraamatta selaustietojasi. Se ei ole käytössä oletuksena.

Mitä tiedoillesi tapahtuu riippuu kuitenkin verkkosivuston vastauksesta tähän pyyntöön. Monet sivustot keräävät ja käyttävät selaustietojasi tästä huolimatta parantaakseen tietosuojaa, tarjotakseen sisältöä, palveluita, mainoksia ja suosituksia sekä luodakseen raporttitilastoja.

Chrome ei tarjoa tietoja siitä, mitkä sivustot ja verkkopalvelut noudattavat Do Not Track ‑pyyntöjä ja miten ne tulkitsevat pyyntöjä.

1. Avaa Chrome tietokoneellasi.
  2. Valitse oikeassa yläreunassa Valikko Lisää ja sitten Asetukset.
  3. Valitse sivun alaosassa Näytä lisäasetukset.
  4. Valitse Tietosuoja-kohdassa Lähetä selaustietojesi mukana Do Not Track ‑pyyntö tai poista kohdan valinta.