Do Not Track ‑asetuksen käyttöön ottaminen ja käytöstä poistaminen

Kun selaat verkkoa tietokoneella tai Android-laitteella, voit pyytää verkkosivustoja olemaan keräämättä tai seuraamatta selaustietojasi. Se ei ole käytössä oletuksena.

Mitä tiedoillesi tapahtuu riippuu kuitenkin verkkosivuston vastauksesta tähän pyyntöön. Monet sivustot keräävät ja käyttävät selaustietojasi tästä huolimatta parantaakseen tietosuojaa, tarjotakseen sisältöä, palveluita, mainoksia ja suosituksia sekä luodakseen raporttitilastoja.

Useimpien sivustojen tai verkkopalvelujen, myöskään Googlen, toiminta ei muutu Do Not Track ‑pyynnön johdosta. Chrome ei tarjoa tietoja siitä, mitkä sivustot ja verkkopalvelut noudattavat Do Not Track ‑pyyntöjä ja miten ne tulkitsevat pyyntöjä.

1. Avaa Chrome-sovellus Chrome Android-laitteella.
  2. Valitse osoitepalkin oikealta puolelta Lisää Lisää ja sitten Asetukset.
  3. Valitse Lisäasetukset-kohdasta Tietosuoja.
  4. Valitse Do Not Track.
  5. Ota asetus käyttöön tai poista se käytöstä.