Utilitzar la càmera i el micròfon

A Chrome, podeu fer servir la càmera i el micròfon en llocs web.

1. Obriu Chrome Chrome.
  2. Aneu a un lloc web en què s'utilitzi el micròfon i la càmera.
  3. Quan se us demani, trieu Permet o Bloqueja.
    • Llocs web permesos: els llocs web podran començar a gravar quan sigueu al lloc web, però no podran fer-ho si sou en una altra pestanya de Chrome o en una altra aplicació.
    • Llocs web bloquejats: alguns llocs web no funcionen si es bloquegen. Per exemple, no podreu unir-vos a videoconferències.

Canviar els permisos d'un lloc web per a la càmera i per al micròfon

1. Obriu Chrome Chrome.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més Més i, a continuació, Configuració.
  3. A la part inferior, feu clic a Configuració avançada.
  4. A "Privadesa i seguretat", feu clic a Configuració del lloc web.
  5. Feu clic a Càmera o Micròfon.
    • Activeu o desactiveu l'opció Demana permís abans d'accedir.
    • Per suprimir una excepció o un permís existents, feu clic a Suprimeix Delete a la dreta del lloc web.

Si utilitzeu un dispositiu Chrome a la feina o en un centre educatiu, l'administrador de la xarxa pot definir la configuració de la càmera i del micròfon. En aquest cas, no la podreu canviar seguint aquests passos. Obteniu informació sobre com podeu utilitzar un dispositiu Chrome gestionat.

Activar els permisos a la configuració de l'ordinador

Si feu servir MacOS Mojave i no teniu la càmera o el micròfon activats a les preferències del sistema, és possible que Chrome us demani permisos per utilitzar-los. Per poder utilitzar la càmera o el micròfon a Chrome, seguiu aquests passos:
  1. Al quadre de diàleg, seleccioneu Obre les preferències
  2. Per activar els permisos de la càmera o del micròfon, feu el següent:
    • Càmera: feu clic a Càmera i després marqueu la casella de selecció que hi ha al costat de Google Chrome.
    • Micròfon: feu clic a Micròfon i després marqueu la casella de selecció que hi ha al costat de Google Chrome.
  3. Pot ser que l'ordinador us demani si voleu sortir perquè es desin els canvis. Per desar els canvis, feu clic a Quit now (Surt ara).
Canviar l'accés d'Adobe Flash a la càmera i al micròfon

Si accediu a un lloc web que fa servir Adobe Flash Player, també us pot demanar permís per utilitzar el micròfon i la càmera.

Podeu triar Permet o Denega per definir l'ús de la càmera i del telèfon amb Flash.

• Micròfon Icona del micròfon de Flash: seleccioneu el micròfon que voleu utilitzar i ajusteu-ne el volum.
  • Càmera Icona de la càmera de Flash: seleccioneu la càmera que voleu utilitzar.

Si utilitzeu un dispositiu Chrome a la feina o en un centre educatiu, l'administrador de la xarxa pot definir la configuració de la càmera i del micròfon. En aquest cas, no la podreu canviar seguint aquests passos. Obteniu informació sobre com podeu utilitzar un dispositiu Chrome gestionat.

Resoldre problemes relacionats amb el micròfon

Si el micròfon no funciona, seguiu aquests passos:

Pas 1: assegureu-vos que el so no estigui silenciat

Si utilitzeu uns auriculars, assegureu-vos que el botó per silenciar del cable estigui desactivat. A més, comproveu que no s'hagi silenciat el so al lloc web en qüestió (com ara a Google Hangouts o a Skype).

Pas 2: comproveu la configuració del sistema

Assegureu-vos que el micròfon sigui el dispositiu de gravació predeterminat i que els nivells de gravació siguin correctes:

Pas 3: contacteu amb el fabricant

Si encara teniu problemes, contacteu amb el fabricant del micròfon.

Solucionar problemes amb la càmera

Pas 1: comproveu els permisos dels llocs web a Chrome

Al lloc web que voleu utilitzar, assegureu-vos que permeteu l'accés a la càmera. Podeu permetre que tots els llocs web utilitzin la càmera o només el lloc web concret en què us trobeu.

Obteniu més informació sobre els permisos dels llocs web.

Pas 2: comproveu la configuració del sistema

Assegureu-vos de seleccionar la càmera que voleu utilitzar i que els nivells siguin correctes:

Pas 3: resoleu els problemes amb Hangouts Meet

Si teniu dificultats, obteniu informació sobre com podeu resoldre els problemes amb Hangouts Meet.

Pas 4: reinicieu la trucada i l'ordinador

1. Sortiu de la videotrucada i torneu-vos-hi a unir.
  2. Reinicieu l'ordinador.

Pas 5: contacteu amb el fabricant

Contacteu amb el fabricant de la càmera.