Utilitzar la càmera i el micròfon

A Chrome, podeu fer servir la càmera i el micròfon en llocs web.

1. Obriu Chrome Chrome.
  2. Aneu a un lloc web en què s'utilitzi el micròfon i la càmera.
  3. Quan se us demani, trieu Permet o Bloqueja.
    • Llocs web permesos: els llocs web podran començar a gravar quan sigueu al lloc web, però no podran fer-ho si sou en una altra pestanya de Chrome o en una altra aplicació.
    • Llocs web bloquejats: alguns llocs web no funcionen si es bloquegen. Per exemple, no podreu unir-vos a videoconferències.

Canviar els permisos d'un lloc web per a la càmera i per al micròfon

1. Obriu Chrome Chrome.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més Més i després Configuració.
  3. A la part inferior, feu clic a Configuració avançada.
  4. A "Privadesa i seguretat", feu clic a Configuració del lloc web.
  5. Feu clic a Càmera o Micròfon.
    • Activeu o desactiveu l'opció Demana permís abans d'accedir.
    • Per suprimir una excepció o un permís existents, feu clic a Suprimeix Suprimeix a la dreta del lloc web.

Si utilitzeu un dispositiu Chrome a la feina o en un centre educatiu, l'administrador de la xarxa pot definir la configuració de la càmera i del micròfon. En aquest cas, no la podreu canviar seguint aquests passos. Obteniu informació sobre com podeu utilitzar un dispositiu Chrome gestionat.

Canviar l'accés d'Adobe Flash a la càmera i al micròfon

Si accediu a un lloc web que fa servir Adobe Flash Player, també us pot demanar permís per utilitzar el micròfon i la càmera.

Podeu triar Permet o Denega per definir l'ús de la càmera i del telèfon amb Flash.

• Micròfon Icona del micròfon de Flash: seleccioneu el micròfon que voleu utilitzar i ajusteu-ne el volum.
  • Càmera Icona de la càmera de Flash: seleccioneu la càmera que voleu utilitzar.

Si utilitzeu un dispositiu Chrome a la feina o en un centre educatiu, l'administrador de la xarxa pot definir la configuració de la càmera i del micròfon. En aquest cas, no la podreu canviar seguint aquests passos. Obteniu informació sobre com podeu utilitzar un dispositiu Chrome gestionat.

Resoldre problemes relacionats amb el micròfon

Si el micròfon no funciona, seguiu aquests passos:

Pas 1: assegureu-vos que el so no estigui silenciat

Si utilitzeu uns auriculars, assegureu-vos que el botó per silenciar del cable estigui desactivat. A més, comproveu que no s'hagi silenciat el so al lloc web en qüestió (com ara a Google Hangouts o a Skype).

Pas 2: comproveu la configuració del sistema

Assegureu-vos que el micròfon sigui el dispositiu de gravació predeterminat i que els nivells de gravació siguin correctes:

Pas 3: contacteu amb el fabricant

Si encara teniu problemes, contacteu amb el fabricant del micròfon.