Utilitzar la càmera i el micròfon

A Chrome, podeu fer servir la càmera i el micròfon en llocs web.

Important: a partir de 2021, Adobe deixa d'oferir el connector Flash Player. El contingut Flash, inclosos l'àudio i el vídeo, ja no es reproduirà en cap versió de Chrome. Visiteu el blog de Chrome per obtenir més informació.

1. Obriu Chrome Chrome.
  2. Aneu a un lloc web en què s'utilitzin el micròfon i la càmera.
  3. Quan se us demani, trieu Permet o Bloqueja.
    • Llocs web permesos: els llocs web podran començar a gravar quan sigueu al lloc web, però no podran fer-ho si sou en una altra pestanya de Chrome o en una altra aplicació.
    • Llocs web bloquejats: alguns llocs web no funcionen si es bloquegen. Per exemple, no podreu unir-vos a videoconferències.

Canviar els permisos d'un lloc web per accedir a la càmera i al micròfon

1. Obriu Chrome Chrome.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més Més i, a continuació, Configuració.
  3. Feu clic a Privadesa i seguretat i, a continuació, Configuració del lloc web i, a continuació, Càmera o Micròfon.
  4. Seleccioneu l'opció que vulgueu com a opció de configuració predeterminada.
    • Reviseu els llocs web bloquejats i permesos.
    • Per suprimir una excepció o un permís existents, feu clic a Suprimeix Delete a la dreta del lloc web.
    • Per permetre un lloc web que ja hàgiu bloquejat, a "No permès", seleccioneu el nom del lloc web i canvieu el permís de la càmera o del micròfon a "Permet".

Si utilitzeu un dispositiu Chrome a la feina o en un centre educatiu, l'administrador de la xarxa pot definir la configuració de la càmera i del micròfon. En aquest cas, no la podreu canviar seguint aquests passos. Obteniu informació sobre com podeu utilitzar un dispositiu Chrome gestionat.

Activar els permisos a la configuració de l'ordinador
És possible que Chrome us demani permís per utilitzar la càmera o el micròfon. Per poder utilitzar la càmera o el micròfon a Chrome, seguiu aquests passos:
  1. Al quadre de diàleg, seleccioneu Obre les preferències.
  2. Per activar els permisos de la càmera o del micròfon, feu el següent:
    • Càmera: feu clic a Càmera i, a continuació, marqueu la casella de selecció que hi ha al costat de Google Chrome.
    • Micròfon: feu clic a Micròfon i, a continuació, marqueu la casella de selecció que hi ha al costat de Google Chrome.
  3. Pot ser que l'ordinador us demani si voleu sortir perquè es desin els canvis. Per desar els canvis, feu clic a Quit now (Surt ara).
Seleccionar un micròfon predeterminat

Podeu seleccionar un micròfon predeterminat per utilitzar-lo en llocs web diferents.

1. Obriu Chrome Chrome.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més Organitza i, a continuació, Configuració.
  3. Feu clic a Privadesa i seguretat i, a continuació, Configuració del lloc web i, a continuació, Micròfon.
  4. Per seleccionar un micròfon predeterminat, feu clic a la fletxa avall Fletxa avall.

Resoldre problemes relacionats amb el micròfon

Si el micròfon no funciona, seguiu aquests passos:

Pas 1: assegureu-vos que el so no estigui silenciat

Si esteu fent servir auriculars amb micro, assegureu-vos que l'interruptor de silenciar que hi ha al cable estigui apagat. A més, comproveu que no tingueu el micròfon silenciat al lloc web (per exemple, a Google Meet o Skype).

Pas 2: comproveu la configuració del sistema

Assegureu-vos que el micròfon sigui el dispositiu de gravació predeterminat i que els nivells de gravació siguin correctes:

Pas 3: contacteu amb el fabricant

Si continueu tenint problemes, contacteu amb el fabricant del micròfon.

Solucionar problemes amb la càmera

Pas 1: comproveu els permisos dels llocs web a Chrome

Al lloc web que vulgueu utilitzar, assegureu-vos que permeteu l'accés a la càmera. Podeu permetre que tots els llocs web la facin servir o només el lloc web concret en què us trobeu.

Obteniu més informació sobre els permisos dels llocs web.

Pas 2: comproveu la configuració del sistema

Seleccioneu la càmera que vulgueu utilitzar i que els nivells siguin correctes:

Pas 3: resoleu els problemes relacionats amb Google Meet

Si teniu dificultats, obteniu informació sobre com podeu resoldre els problemes relacionats amb Google Meet.

Pas 4: reinicieu la trucada i l'ordinador

1. Sortiu de la videotrucada i torneu-vos-hi a unir.
  2. Reinicieu l'ordinador.

Pas 5: contacteu amb el fabricant

Contacteu amb el fabricant de la càmera.