Je camera en microfoon gebruiken

Je kunt je camera en microfoon gebruiken voor sites in Chrome.

1. Open de Chrome-app Chrome op je Android-apparaat.
  2. Ga naar een site waarvoor je een microfoon en camera moet gebruiken.
  3. Tik op Toestaan of Blokkeren wanneer hierom wordt gevraagd.
    • Toegestane sites: Sites kunnen beginnen met opnemen wanneer je op de site bent. Als een ander Chrome-tabblad of een andere app actief is, kan een site geen opname starten.
    • Geblokkeerde sites: Sommige sites werken niet als je ze blokkeert. Je kunt dan bijvoorbeeld niet meedoen aan een videoconferencecall.

Camera- en microfoontoegang van een site wijzigen

1. Open de Chrome-app Chrome op je Android-apparaat.
  2. Tik rechts van de adresbalk op Meer Ordenen en dan Instellingen.
  3. Tik op Site-instellingen.
  4. Tik op Microfoon of Camera.
  5. Tik om de microfoon of camera in of uit te schakelen.
    • Als je de site die je wilt gebruiken onder Geblokkeerd ziet staan, tik je op de site en dan Toegang tot je microfoon en dan Toestaan.

Als je microfoontoegang op je apparaat hebt uitgeschakeld, kun je je app-machtigingen op Android beheren om je microfoon te gebruiken.

Als je een Chrome-apparaat op je werk of op school gebruikt, kan de netwerkbeheerder camera- en microfooninstellingen voor je configureren. In dat geval kun je deze hier niet wijzigen. Informatie over het gebruik van een beheerd Chrome-apparaat