Ryd browserdata i Chrome

Du kan slette din browserhistorik og andre browserdata, f.eks. gemte oplysninger til formularer, eller blot slette data fra en bestemt dato.

Det sker der med dine oplysninger

Data, der kan slettes
  • Browserhistorik: Når du rydder din browserhistorik, slettes følgende:
    • Webadresser, som du har besøgt, fjernes fra siden Historik.
    • Genveje til disse sider fjernes fra siden Ny fane.
    • Forslag i adresselinjen for disse websites vises ikke længere.
  • Faner: Åbne faner på din enhed lukkes.
  • Cookies og websitedata
    • Cookies: Disse filer er filer, der oprettes af de websites, du besøger, for at gøre din onlineoplevelse nemmere ved at gemme browseroplysninger. Cookies slettes.
    • Websitedata: HTML5-aktiverede lagertyper, bl.a. appcacher, Web Storage-data, Web SQL Database-data og Indexed Database-data slettes.
    • Medielicenser: Licenser til HTML5-beskyttet indhold, f.eks. film eller musik, som du har afspillet eller downloadet, slettes.
  • Billeder og filer, der er gemt i cache: Chrome husker dele af sider, så de kan åbnes hurtigere, næste gang du besøger dem. Tekst og billeder fra sider, du har besøgt i Chrome, fjernes.
  • Gemte adgangskoder: Dine gemte adgangskoder slettes.
  • Formulardata for Autofyld: Alle dine data i AutoFyld slettes, herunder adresser og kreditkort. Kort fra din Google Pay-konto slettes ikke.
  • Indstillinger for website: Indstillinger og tilladelser, du giver til websites, slettes. Det kan f.eks. være, om et website må køre JavaScript, bruge dit kamera eller kende din lokation.
Data, der ikke slettes

Der er andre typer data, der er relateret til din adfærd på nettet. Disse andre typer data kan slettes separat:

Hvis du giver din enhed væk, skal du huske at slette dine browserdata og derefter logge ud af Chrome.

Slet dine browserdata

Hvis du synkroniserer en type data, og du sletter denne type på din Android-enhed, slettes den overalt, hvor den synkroniseres. Den fjernes både fra andre enheder og din Google-konto.

1. Åbn Chrome Chrome på din Android-enhed.
  2. Tryk på Mere Mere og derefter Ryd browserdata.
    • Hvis du vil slette browserhistorikken (herunder åbne faner), skal du vælge en varighed og trykke på Ryd data. Standardvarigheden er 15 minutter.
    • Tryk på Flere valgmuligheder for at vælge mere specifikke datatyper, du vil slette. Vælg de typer browserdata, du vil slette, og tryk på Ryd data.

Tips!

• Hvis du sletter cookies og har synkronisering slået til, sørger Chrome for, at du bliver ved med at være logget ind på din Google-konto. Dine cookies fjernes fra andre enheder og din Google-konto.
  • Hvis du vil logge ud af din Google-konto på alle websites, skal du logge ud af Chrome.
  • Du kan hurtigt åbne dialogboksen Ryd browserdata ved at skrive "Ryd browserdata" i adresselinjen og derefter trykke på handlingschippen. Se, hvordan du bruger Chrome-handlinger til hurtigt at udføre opgaver.
Slet elementer enkeltvis

I stedet for at slette hele kategorier af dine browserdata kan du vælge elementer, der skal slettes.

Relaterede ressourcer

Luk søgning
Google-apps