Använda flikar och artikelförslag

Du kan öppna hur många flikar du vill i Chrome. Du kan även visa alla flikar och byta mellan dem.

Öppna en ny flik

1. Öppna Chrome-appen Chrome på en iPhone.
  2. Tryck på Mer Mer längst ned till höger.
  3. Tryck på Ny flik Ny flik.
Öppna en ny flik på iPad
  1. Öppna Chrome-appen Chrome på en iPad.
  2. Tryck på Ny flik Ny flik högst upp bredvid de öppna flikarna.

Anpassa sidan Ny flik

När du öppnar en ny flik visas ikoner av webbplatser du ofta besöker nedanför sökrutan. Om det är första gången du använder Chrome visas några populära webbplatser.

• Tryck på ikonen för den webbplats du vill besöka.
  • Om du vill ta bort en webbplats trycker du länge på dess ikon. Tryck sedan på Ta bort.

Hitta och redigera artikelförslag

Svep uppåt på en ny flik om du vill få förslag på innehåll, till exempel intressanta artiklar eller olästa objekt i läslistan. Om du är inloggad i Chrome baseras förslag på din webb- och appaktivitet.

• Svep åt vänster eller höger om du vill ta bort ett objekt.
  • Om du vill spara objekt så du kan läsa dem offline trycker du länge på artikeln. Tryck sedan på Läs senare. Läs mer om att läsa sidor offline.

Sluta få förslag

Tryck på Mer Mer följt av Inställningar Inställningar. Inaktivera Artikelförslag.

Stänga en flik

1. Öppna Chrome-appen Chrome på en iPhone.
  2. Tryck på Byt flik Byt flik längst ned. Du ser vilka flikar som är öppna i Chrome.
  3. Tryck på Stäng Stäng uppe till höger på fliken du vill stänga.
Stänga alla flikar
  1. Öppna Chrome-appen Chrome på en iPhone.
  2. Tryck på Byt flik Byt flik längst ned. Du ser vilka flikar som är öppna i Chrome.
  3. Tryck på Stäng alla längst ned till vänster.
Stänga flikar på iPad
  1. Öppna Chrome-appen Chrome på en iPad.
  2. Tryck på Stäng Stäng uppe till höger på fliken du vill stänga.

Byta till en ny flik

1. Öppna Chrome-appen Chrome på en iPhone.
  2. Tryck på Byt flik Byt flik längst ned. Du ser vilka flikar som är öppna i Chrome.
  3. Tryck på fliken som du vill byta till.
Byta mellan flikar på iPad
  1. Öppna Chrome-appen Chrome på en iPad.
  2. Tryck på fliken som du vill byta till.

Du kan även byta flik genom att svepa åt vänster eller höger högst upp på skärmen.

Byta ordning på flikar

1. Öppna Chrome-appen Chrome på en iPad.
  2. Tryck länge på fliken som du vill flytta.
  3. Dra fliken till ett annat ställe.

Uppdatera flikar

1. Öppna Chrome-appen Chrome på en iPhone.
  2. Tryck på Mer Mer längst ned till höger.
  3. Tryck på Läs in igen Läs in igen.
Uppdatera flikar på iPad
  1. Öppna Chrome-appen Chrome på en iPad.
  2. Tryck på Läs in igen Läs in igen uppe till vänster.