Bruk faner og foreslåtte artikler

Du kan åpne så mange faner du vil i Chrome. Du kan også se alle fanene dine og bytte mellom dem.

Åpne en ny fane

1. Åpne Chrome-appen Chrome på iPhone.
  2. Trykk på Mer Mer nederst til høyre.
  3. Trykk på Ny fane Ny fane.
Åpne en ny fane på iPad
  1. Åpne Chrome-appen Chrome på iPad.
  2. Trykk på Ny fane Ny fane øverst, ved siden av de åpne fanene.

Tilpass nye faner

Når du åpner nye faner, ser du ikoner for nettsteder du ofte besøker, under søkefeltet. Hvis du ikke har brukt Chrome før, ser du noen populære nettsteder.

• For å besøke et nettsted, trykk på det tilknyttede ikonet.
  • For å fjerne et nettsted, trykk og hold på det tilknyttede ikonet. Trykk deretter på Fjern.

Finn og endre foreslåtte artikler

For å se foreslått innhold – for eksempel interessante artikler og uleste elementer fra leselisten din – sveiper du opp på en ny fane. Hvis du er logget på Chrome, baseres forslagene på nett- og appaktiviteten din.

• For å fjerne et element, sveip til venstre eller høyre.
  • For å lagre noe og lese det uten nett, trykk og hold på artikkelen. Deretter trykker du på Les senere. Finn ut mer om hvordan du kan lese sider uten nett.

Slutt å få forslag

Trykk på Mer Mer og deretter Innstillinger Innstillinger. Slå av Artikkelforslag.

Lukk faner

1. Åpne Chrome-appen Chrome på iPhone.
  2. Trykk på Bytt fane Bytt fane nederst. Du ser de åpne Chrome-fanene dine.
  3. Trykk på Lukk Lukk øverst til høyre på fanen du vil lukke.
Lukk alle faner
  1. Åpne Chrome-appen Chrome på iPhone.
  2. Trykk på Bytt fane Bytt fane nederst. Du ser de åpne Chrome-fanene dine.
  3. Trykk på Lukk alle nederst til venstre.
Lukk faner på iPad
  1. Åpne Chrome-appen Chrome på iPad.
  2. Trykk på Lukk Lukk øverst til høyre på fanen du vil lukke.

Bytt til en ny fane

1. Åpne Chrome-appen Chrome på iPhone.
  2. Trykk på Bytt fane Bytt fane nederst. Du ser de åpne Chrome-fanene dine.
  3. Trykk på fanen du vil bytte til.
Bytt fane på iPad
  1. Åpne Chrome-appen Chrome på iPad.
  2. Trykk på fanen du vil bytte til.

Du kan også bytte fane ved å sveipe til venstre eller høyre øverst.

Endre rekkefølgen på fanene

1. Åpne Chrome-appen Chrome på iPad.
  2. Trykk og hold på fanen du vil flytte.
  3. Dra fanen til en annen plassering.

Last inn faner på nytt

1. Åpne Chrome-appen Chrome på iPhone.
  2. Trykk på Mer Mer nederst til høyre.
  3. Trykk på Last inn på nytt Last inn på nytt.
Oppdater faner på iPad
  1. Åpne Chrome-appen Chrome på iPad.
  2. Trykk på Last inn på nytt Last inn på nytt øverst til venstre.

Linker til beslektet innhold