Tabbladen en voorgestelde artikelen gebruiken

In Chrome kun je zo veel tabbladen openen als je wilt. Je kunt ook alle tabbladen weergeven en hiertussen schakelen.

Een nieuw tabblad openen

1. Open de Chrome-app Chrome op je iPhone.
  2. Tik in de rechterbenedenhoek op Meer Meer.
  3. Tik op Nieuw tabblad Nieuw tabblad.
Een nieuw tabblad openen op iPad
  1. Open de Chrome-app Chrome op je iPad.
  2. Tik bovenaan naast de geopende tabbladen op Nieuw tabblad Nieuw tabblad.

Je pagina 'Nieuw tabblad' aanpassen

Wanneer je een nieuw tabblad opent, zie je onder het zoekvak pictogrammen van websites die je vaak bezoekt. Als je Chrome nog niet eerder hebt gebruikt, worden enkele populaire sites weergegeven.

• Als je een site wilt bezoeken, tik je op het bijbehorende pictogram.
  • Als je een site wilt verwijderen, tik je op het bijbehorende pictogram en houd je dit vast. Tik vervolgens op Verwijderen.

Voorgestelde artikelen zoeken en bewerken

Als je voorgestelde content (zoals interessante artikelen en ongelezen items op je leeslijst) wilt zien, veeg je omhoog op een nieuw tabblad. Als je bent ingelogd bij Chrome, worden suggesties gebaseerd op je Web- en app-activiteit.

• Als je een item wilt verwijderen, veeg je naar links of rechts.
  • Als je items wilt opslaan om ze offline te lezen, tik je op het artikel en houd je dit vast. Tik vervolgens op Later lezen. Meer informatie over het offline lezen van pagina's.

Geen suggesties meer ontvangen

Tik op Meer Meer en vervolgens Instellingen Instellingen. Schakel Artikelsuggesties uit.

Een tabblad sluiten

1. Open de Chrome-app Chrome op je iPhone.
  2. Tik onderaan op Schakelen tussen tabbladen Schakelen tussen tabbladen. Je ziet nu je geopende Chrome-tabbladen.
  3. Tik op Sluiten Sluiten in de rechterbovenhoek van het tabblad dat je wilt sluiten.
Alle tabbladen sluiten
  1. Open de Chrome-app Chrome op je iPhone.
  2. Tik onderaan op Schakelen tussen tabbladen Schakelen tussen tabbladen. Je ziet nu je geopende Chrome-tabbladen.
  3. Tik in de linkerbenedenhoek op Alles sluiten.
Tabbladen sluiten op iPad
  1. Open de Chrome-app Chrome op je iPad.
  2. Tik op Sluiten Sluiten in de rechterbovenhoek van elk tabblad dat je wilt sluiten.

Overschakelen naar een nieuw tabblad

1. Open de Chrome-app Chrome op je iPhone.
  2. Tik onderaan op Schakelen tussen tabbladen Schakelen tussen tabbladen. Je ziet nu je geopende Chrome-tabbladen.
  3. Tik op het tabblad waarnaar je wilt overschakelen.
Schakelen tussen tabbladen op iPad
  1. Open de Chrome-app Chrome op je iPad.
  2. Tik op het tabblad waarnaar je wilt overschakelen.

Je kunt ook bovenaan het scherm naar links of rechts vegen om tussen tabbladen te schakelen.

Tabbladen opnieuw ordenen

1. Open de Chrome-app Chrome op je iPad.
  2. Tik op het tabblad dat je wilt verplaatsen en houd dit vast.
  3. Sleep het tabblad naar een andere locatie.

Tabbladen vernieuwen

1. Open de Chrome-app Chrome op je iPhone.
  2. Tik in de rechterbenedenhoek op Meer Meer.
  3. Tik op Opnieuw laden Opnieuw laden.
Tabbladen vernieuwen op iPad
  1. Open de Chrome-app Chrome op je iPad.
  2. Tik in de linkerbovenhoek op Opnieuw laden Opnieuw laden.