Tabbladen gebruiken in Chrome

In Chrome kun je zo veel tabbladen openen als je wilt. Je kunt ook alle tabbladen weergeven en hiertussen schakelen.

Meer informatie over het beheren van voorgestelde artikelen.

Een nieuw tabblad openen

1. Open de Chrome-app Chrome op je iPhone.
  2. Tik rechtsonder op Meer Meer.
  3. Tik op Nieuw tabblad Nieuw tabblad.

Een nieuw tabblad openen op iPad

1. Open de Chrome-app Chrome op je iPad.
  2. Tik bovenaan naast de geopende tabbladen op Nieuw tabblad Nieuw tabblad.
Meer informatie over het offline lezen van pagina's

Je pagina 'Nieuw tabblad' aanpassen

Wanneer je een nieuw tabblad opent, zie je onder het zoekvak iconen van websites die je vaak bezoekt. Als je Chrome nog niet eerder hebt gebruikt, worden enkele populaire sites weergegeven.

• Als je een site wilt bezoeken, tik je op het bijbehorende icoon.
  • Als je een site wilt verwijderen, tik je op het bijbehorende icoon en houd je dit vast. Tik vervolgens op Verwijderen.

Een tabblad sluiten

1. Open de Chrome-app Chrome op je iPhone.
  2. Tik onderaan op Schakelen tussen tabbladen Schakelen tussen tabbladen. Je ziet nu je geopende Chrome-tabbladen.
  3. Tik op Sluiten Sluiten in de rechterbovenhoek van het tabblad dat je wilt sluiten.
Alle tabbladen sluiten
  1. Open de Chrome-app Chrome op je iPhone.
  2. Tik onderaan op Schakelen tussen tabbladen Schakelen tussen tabbladen. Je ziet nu je geopende Chrome-tabbladen.
  3. Tik linksonder op Alles sluiten.

Tabbladen sluiten op iPad

1. Open de Chrome-app Chrome op je iPad.
  2. Tik op Sluiten Sluiten in de rechterbovenhoek van elk tabblad dat je wilt sluiten.

Overschakelen naar een nieuw tabblad

1. Open de Chrome-app Chrome op je iPhone.
  2. Tik onderaan op Schakelen tussen tabbladen Schakelen tussen tabbladen. Je ziet nu je geopende Chrome-tabbladen.
  3. Tik op het tabblad waarnaar je wilt overschakelen.

Schakelen tussen tabbladen op iPad

1. Open de Chrome-app Chrome op je iPad.
  2. Tik op het tabblad waarnaar je wilt overschakelen.

Je kunt ook het volgende doen:

• Swipe bovenaan naar links of rechts om tussen tabbladen te schakelen.
  • Selecteer de tabbladschakelaar Schakelen tussen tabbladen om alle tabbladen te bekijken en hiertussen te schakelen.

Tabbladen opnieuw ordenen

1. Open de Chrome-app Chrome op je iPad.
  2. Tik op het tabblad dat je wilt verplaatsen en houd dit vast.
  3. Sleep het tabblad naar een andere locatie.

Tabbladen vernieuwen

1. Open de Chrome-app Chrome op je iPhone.
  2. Tik rechtsonder op Meer Meer.
  3. Tik op Opnieuw laden Opnieuw laden.

Tabbladen vernieuwen op iPad

1. Open de Chrome-app Chrome op je iPad.
  2. Tik linksboven op Opnieuw laden Opnieuw laden.