Gestionar les pestanyes a Chrome

Podeu obrir diverses pestanyes a Chrome. També podeu consultar totes les pestanyes i canviar d'una a l'altra. Quan obriu una pestanya nova, Chrome obre una pàgina Pestanya nova personalitzada.

A continuació, s'indiquen algunes maneres de personalitzar el contingut de la pàgina Pestanya nova:

• Temes diferents
  • El vostre carretó
  • Les vostres dreceres
Obteniu informació sobre com podeu personalitzar la pàgina Pestanya nova.

Obteniu informació sobre com podeu gestionar els articles suggerits.

Obrir una pestanya o una finestra noves

Obrir una pestanya nova
A la part superior de la finestra de Google Chrome, feu clic a Pestanya nova Pestanya nova, al costat de l'última pestanya a la dreta. O bé utilitzeu les tecles de drecera corresponents:
  • Windows i Linux: Ctrl+t
  • Mac: +t
Obrir una pestanya en una finestra nova

Feu clic i arrossegueu la pestanya fora de la finestra de Google Chrome.

Per obrir una finestra nova, utilitzeu les tecles de drecera corresponents:

• Windows i Linux: Ctrl+n
  • Mac: +n
Obrir un fitxer en una pestanya nova
Arrossegueu el fitxer des de l'escriptori o des d'una carpeta de l'ordinador a una pestanya de Google Chrome. Si ho feu correctament, veureu Afegeix Afegeix al cursor.

Navegueu i seleccioneu el fitxer de l'ordinador. Obriu una pestanya nova i, a continuació, utilitzeu les tecles de drecera corresponents:

• Windows i Linux: Ctrl+o
  • Mac: +o
Obrir un enllaç en una pestanya nova
  • Windows i Linux: Ctrl + clic en un enllaç
  • Mac: + clic en un enllaç

Organitzar les pestanyes i les finestres

Organitzar les pestanyes
Per canviar l'ordre de les pestanyes, arrossegueu una pestanya per la part superior de la finestra del navegador.

Fixar una pestanya: feu-hi clic amb el botó dret i seleccioneu Fixa. Les pestanyes fixades són més petites i només mostren la icona del lloc web.

Deixar de fixar una pestanya: feu-hi clic amb el botó dret i seleccioneu No fixis.

Moure una pestanya a una altra finestra:

1. Assegureu-vos que les dues finestres tinguin la sessió iniciada al mateix perfil.
  2. Feu clic amb el botó dret a la pestanya que vulgueu moure.
  3. Desplaceu-vos fins a "Mou la pestanya a una altra finestra".
  4. Seleccioneu la finestra a què vulgueu moure la pestanya.
Agrupar les pestanyes
Podeu organitzar les pestanyes amb grups.

1. A l'ordinador, obriu Chrome Chrome.
  2. Feu clic a Pestanya nova Pestanya nova.
  3. Feu clic amb el botó dret en una pestanya i seleccioneu Afegeix una pestanya al grup nou.
    • Per editar el grup de pestanyes: feu clic amb el botó dret al cercle de color o al nom que hi ha a l'esquerra. Podeu:
      • Posar un nom al grup.
      • Afegir-hi més pestanyes.
      • Suprimir el grup.
    • Per afegir una pestanya a un grup existent, arrossegueu-la al grup.
    • Per suprimir una pestanya d'un grup, feu clic amb el botó dret a la pestanya i seleccioneu Suprimeix del grup.
Replegar i desplegar grups de pestanyes

Podeu replegar els grups de pestanyes perquè només es mostrin el nom del grup o el cercle de color a la barra de pestanyes.

1. Creeu un grup de pestanyes.
  2. Per desplegar o replegar el grup, seleccioneu-ne el nom o el cercle de color.
Cercar pestanyes obertes amb la cerca de pestanyes

Quan teniu diverses pestanyes obertes a Chrome, podeu trobar la pestanya concreta que vulgueu.

1. Obriu Chrome Chrome.
  2. A la part superior esquerra, seleccioneu Cerca de pestanyes Fletxa avall.
    • Si teniu Chrome obert en un Mac, a la part superior dreta, seleccioneu Cerca de pestanyes Fletxa avall.
  3. Introduïu les paraules clau del lloc web que vulgueu trobar.
  4. A la llista de pestanyes obertes:
    • Per obrir una pestanya, cerqueu la pestanya que vulgueu i feu-hi clic.
    • Per tancar una pestanya, cerqueu la pestanya que vulgueu i, a la dreta, feu clic a Tanca .
Cercar pestanyes obertes des de la barra d'adreces
  1. Obriu Chrome Chrome.
  2. A la barra d'adreces, introduïu @tabs.
  3. Premeu Tab o Espai. També podeu fer clic a Cerca pestanyes Cerca als suggeriments.
  4. Introduïu les paraules clau de la pestanya que vulgueu trobar.
  5. Seleccioneu la pestanya de la llista.
Organitzar les finestres
Per organitzar les finestres que teniu obertes, podeu anomenar-les. L'ordinador mostra aquest nom quan:
  • Col·loqueu el cursor a sobre de la finestra minimitzada.
  • Premeu Alt+Tab per moure-us entre les finestres.
  • Feu clic amb el botó dret en una pestanya i seleccioneu Mou la pestanya a una altra finestra.

Per anomenar una finestra:

1. Aneu a la finestra a la qual vulgueu anomenar o obriu-ne una de nova.
  2. A la part superior, feu clic amb el botó dret a l'espai buit que hi ha al costat de Pestanya nova Pestanya nova i, a continuació, seleccioneu Anomena la finestra.
    • De manera alternativa, a la part superior dreta, seleccioneu Més Organitza i, a continuació, Més eines i, a continuació, Anomena la finestra.
  3. Introduïu un nom per a la finestra.

Tancar una pestanya o una finestra

Tancar una pestanya

A la part superior dreta de la pestanya, feu clic a Tanca Tanca, o bé utilitzeu les tecles de drecera corresponents:

• Windows i Linux: Ctrl+w
  • Mac: ⌘+w
Tancar una finestra
  • Tanqueu totes les pestanyes de la finestra.
  • A l'extrem superior de la finestra, feu clic a Tanca Tanca.
    • Windows i Linux: a la part superior dreta.
    • Mac: a la part superior esquerra.

També podeu tancar una finestra amb les tecles de drecera corresponents:

• Windows i Linux: Alt+F4
    • Mac: +Maj+w
Tancar Google Chrome

Podeu tancar tot Google Chrome.

1. Obriu el menú de Chrome.
  2. Windows i Linux: a la barra de menú superior, feu clic a Més Organitza.
  3. Mac: a la barra de menú superior, feu clic a Chrome.
  1. Tanqueu Google Chrome.
  • Windows i Linux: feu clic a Surt.
  • Mac: feu clic a Surt de Google Chrome.

També podeu tancar Google Chrome amb les tecles de drecera corresponents:

• Windows i Linux: Alt+f i després x.
  • Mac: +q.
Recuperar una pestanya o una finestra

Si tanqueu una pestanya o una finestra per error, utilitzeu les tecles de drecera corresponents per tornar-la a obrir:

• Windows i Linux: Ctrl+Maj+t
  • Mac: +Maj+t
Forçar el tancament d'una pàgina o aplicació

Si una pestanya, una finestra o una extensió no funcionen, podeu forçar-ne el tancament amb el gestor de tasques de Chrome.

1. A la part superior dreta, feu clic a Més Organitza.
  2. Feu clic a Més eines i, a continuació, Gestor de tasques.
  3. Seleccioneu la pàgina, l'extensió o l'aplicació que vulgueu tancar.
  4. Feu clic a Finalitza el procés.