Bruk Chrome med flere profiler

Med profiler kan du holde all Chrome-informasjonen din atskilt, for eksempel bokmerker, logg, passord og andre innstillinger.

Profiler er utmerket når du vil

• dele en datamaskin med flere personer
  • holde de forskjellige kontoene dine, for eksempel jobbkontoen og den personlige kontoen, atskilte

Hva ser andre når du deler Chrome?

Bare del enheten din med personer du stoler på. Personer som har enheten din, kan bytte til hvilken som helst annen Chrome-profil på den. Hvis noen åpner Chrome-profilen din, kan de se informasjon om for eksempel hvilke nettsteder du har besøkt.

Du kan bare ha én Chrome-profil på iPhone og iPad.

Relaterte ressurser