Chrome gebruiken met meerdere profielen

Met profielen kun je al je Chrome-gegevens apart bewaren, zoals je bookmarks, geschiedenis, wachtwoorden en andere instellingen.

Profielen zijn ideaal als je het volgende wilt doen:

• Een computer delen met meerdere mensen.
  • Je verschillende accounts, zoals werk en privé, gescheiden houden.

Wat anderen kunnen zien als je Chrome deelt

Deel je apparaat alleen met mensen die je vertrouwt. Als iemand je apparaat gebruikt, kan die overschakelen naar elk ander Chrome-profiel op het apparaat. Als iemand je Chrome-profiel opent, kan deze persoon gegevens bekijken zoals de websites die je hebt bezocht.

Je kunt op iPhones en iPads slechts één Chrome-profiel instellen.