Chrome delen met anderen

Met profielen kun je al je Chrome-gegevens, zoals je bladwijzers, geschiedenis, wachtwoorden en andere instellingen, apart bewaren.

Profielen zijn ideaal wanneer:

• je een computer deelt met meerdere mensen,
  • je verschillende accounts, zoals werk en privé, gescheiden wilt houden.

Wat anderen kunnen zien wanneer je Chrome deelt

Deel je apparaat alleen met mensen die je vertrouwt. Als iemand je apparaat gebruikt, kan deze persoon overschakelen naar elk ander Chrome-profiel op het apparaat. Als iemand je Chrome-profiel opent, kan deze persoon gegevens bekijken zoals de websites die je hebt bezocht.

U kunt op iPhones en iPads slechts één Chrome-profiel instellen.