Utilitzar Chrome amb diversos perfils

Amb els perfils, podeu mantenir separada tota la informació de Chrome, com ara les adreces d'interès, l'historial, les contrasenyes i altres opcions de configuració.

Els perfils són ideals quan voleu:

• Compartir un ordinador amb diverses persones.
  • Mantenir separats els vostres comptes, com ara el de la feina i el personal.

Què veuen els altres quan compartiu Chrome

Compartiu el dispositiu només amb persones de confiança. Si una altra persona fa servir el vostre dispositiu, pot canviar a qualsevol altre perfil de Chrome. Si obre el vostre perfil de Chrome, pot accedir a informació com ara els llocs web que heu visitat.

Només podeu tenir un perfil de Chrome en dispositius Android.

Per permetre que alguna altra persona utilitzi Chrome al vostre dispositiu Android, cal que l'afegiu al dispositiu. Un cop afegida, obriu Chrome i canvieu a aquest usuari. Obteniu informació sobre com podeu afegir un usuari a Android.