Utilitzar Chrome amb diversos perfils

Amb els perfils, podeu mantenir separada tota la informació de Chrome, com ara les adreces d'interès, l'historial, les contrasenyes i altres opcions de configuració.

Els perfils són ideals quan voleu:

• Compartir un ordinador amb diverses persones.
  • Mantenir separats els vostres comptes, com ara el de la feina i el personal.

Què veuen els altres quan compartiu Chrome

Compartiu el dispositiu només amb persones de confiança. Si una altra persona fa servir el vostre dispositiu, pot canviar a qualsevol altre perfil de Chrome. Si obre el vostre perfil de Chrome, pot accedir a informació com ara els llocs web que heu visitat.

Només podeu tenir un perfil de Chrome en dispositius iPhone i iPad.