Skapa, visa och redigera bokmärken

Spara webbplatser du gillar och ofta besöker i Chrome.

När du synkroniserar med Chrome får du dina bokmärken, lösenord med mera på alla dina enheter.

Lägga till ett bokmärke

1. Öppna Chrome-appen Chrome.
  2. Besök en webbplats som du vill komma tillbaka till senare.
  3. Tryck Mer Mer följt av Infoga bokmärke Bokmärke.

Öppna ett bokmärke

1. Öppna Chrome-appen Chrome på en iPhone eller iPad.
  2. Tryck på Mer Mer följt av Bokmärken Bokmärken.
  3. Välj ett bokmärke och tryck på det.
    • Om du vill öppna webbplatsen på en ny flik eller inkognitoflik trycker du länge på bokmärket.

Om du inte hittar bokmärket du letar efter kan det finnas i en annan mapp. Tryck på Tillbaka Tillbaka uppe till vänster om du vill byta mapp. Tryck på mappen med bokmärket du vill använda.

Redigera ett bokmärke
  1. Tryck länge på ett bokmärke.
  2. Tryck på Redigera bokmärke.
  3. Ändra namn, mapp eller webbadress.
  4. Tryck på Klar högst upp.
Radera ett bokmärke

När du har raderat ett bokmärke går det inte att få tillbaka det.

• Om du vill radera ett bokmärke sveper du till vänster och trycker på Radera.
  • Om du vill radera två eller flera bokmärken trycker du på Välj längst ned. Tryck på de bokmärken som du vill radera följt av Radera.

Skapa en mapp

1. Öppna Chrome-appen Chrome.
  2.  Tryck på Mer Mer följt av Bokmärken Bokmärken följt av Välj en mapp
  3. Välj Ny mapp nere till vänster.

Ändra ordning på bokmärken i en mapp

1. Tryck på Välj längst ned.
  2. Tryck länge på Dra Dra till höger om ett bokmärke.
  3. Dra bokmärket till önskad plats.
Flytta ett bokmärke till en annan mapp
  1. Tryck länge på ett bokmärke. Tryck på Redigera bokmärke.
  2. Tryck på Välj mapp Välj mapp bredvid Mapp.
  3. Tryck på mappen där du vill ha bokmärket.

Så här flyttar du flera bokmärken på en gång:

1. Tryck på Välj längst ned.
  2. Markera bokmärkena.
  3. Tryck på Mer längst ned följt av Flytta
  4. Tryck på mappen där du vill ha bokmärkena.