Skapa, visa och redigera bokmärken

Spara webbplatser du gillar och ofta besöker i Chrome.

När du synkroniserar med Chrome får du dina bokmärken, lösenord med mera på alla dina enheter.

Lägga till ett bokmärke

1. Öppna Chrome-appen Chrome på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Besök en webbplats som du vill komma tillbaka till senare.
  3. Tryck på Mer Mer till höger om adressfältet följt av Stjärnmärk Stjärna.

Öppna ett bokmärke

1. Öppna Chrome-appen Chrome på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på Mer Mer uppe till höger följt av Bokmärken.
    • Om du har en version av Chrome med adressfältet längst ned sveper du uppåt på adressfältet. Tryck på Stjärnmärk Stjärna.
  3. Välj ett bokmärke och tryck på det.
Redigera ett bokmärke

Tryck på Mer Mer till höger om ett bokmärke följt av Redigera.

Radera ett bokmärke

Obs! När du har raderat ett bokmärke går det inte att få tillbaka det.

Tryck på Mer Mer till höger om ett bokmärke följt av Radera.

Flytta ett bokmärke till en annan mapp
  1. Tryck på Mer Mer till höger om ett bokmärke följt av Flytta.
  2. Tryck på mappen där du vill ha bokmärket.
Ändra ordning på bokmärken
  1. Öppna Chrome-appen Chrome på Android-enheten.
  2. Tryck på Mer Mer uppe till höger följt av Bokmärken.
  3. Tryck länge på bokmärket du vill flytta.
  4. Dra bokmärket uppåt eller nedåt.

Skapa en mapp

1. Öppna Chrome-appen Chrome på Android-enheten.
  2. Tryck på Mer Mer uppe till höger följt av Bokmärken.
  3. Tryck på bokmärket som du vill flytta till en ny mapp.
  4. Tryck på Mer följt av Flyttaföljt avSkapa en ny mapp.