Skapa, visa och redigera bokmärken

Spara webbplatser du gillar och ofta besöker i Chrome.

När du synkroniserar med Chrome får du dina bokmärken, lösenord med mera på alla dina enheter.

Lägga till ett bokmärke

1. Öppna Chrome på datorn.
  2. Besök webbplatsen som du vill komma tillbaka till senare.
  3. Klicka på Stjärnmärk Infoga bokmärke på den här sidan till höger om adressfältet.

Hitta ett bokmärke

1. Öppna Chrome på datorn.
  2. Klicka på Mer Mer uppe till höger följt av Bokmärken.
  3. Välj ut ett bokmärke och klicka på det.

Tips! Du kan öppna bokmärken snabbare med bokmärkesfältet. Bokmärkena visas under adressfältet. Öppna ett bokmärke genom att klicka på det.

Du aktiverar eller inaktiverar bokmärkesfältet genom att klicka på Mer Mer följt av Bokmärken följt av Visa bokmärkesfältet.

Redigera ett bokmärke
  1. Öppna Chrome på datorn.
  2. Klicka på Mer Mer uppe till höger följt av Bokmärken följt av Bokmärkeshanteraren.
  3. Klicka på nedåtpilen Nedåtpil till höger om ett bokmärke följt av Redigera.
Radera ett bokmärke

Obs! När du har raderat ett bokmärke går det inte att få tillbaka det.

1. Öppna Chrome på datorn.
  2. Klicka på Mer Mer uppe till höger följt av Bokmärken följt av Bokmärkeshanteraren.
  3. Klicka på nedåtpilen Nedåtpil till höger om ett bokmärke följt av Radera.

Ordna bokmärken

Flytta bokmärken till en mapp
  1. Öppna Chrome på datorn.
  2. Klicka på Mer Mer uppe till höger följt av Bokmärken följt av Bokmärkeshanteraren.
  3. Dra ett bokmärke úppåt eller nedåt eller till en mapp till vänster. Du kan även klippa ut ett bokmärke och klistra in det på önskad plats.

Om du använder bokmärkesfältet kan du byta plats på bokmärkena som du vill genom att dra dem.

Lägga bokmärken i mappar
  1. Öppna Chrome på datorn.
  2. Klicka på Mer Mer uppe till höger följt av Bokmärken följt av Bokmärkeshanteraren.
  3. Klicka på Mer Mer uppe till höger följt av Lägg till ny mapp.

Om du använder bokmärkesfältet kan du lägga till en mapp genom att högerklicka på bokmärkesfältet. Klicka på Lägg till mapp.

Ordna bokmärken i bokstavsordning
  1. Öppna Chrome på datorn.
  2. Klicka på Mer Mer uppe till höger följt av Bokmärken följt av Bokmärkeshanteraren.
  3. Klicka på Mer Mer uppe till höger följt av Sortera efter namn.