Bookmarks maken, zoeken en bewerken in Chrome

Maak bookmarks zodat Chrome je favoriete en vaak bezochte websites kan onthouden.

Als je inlogt bij Chrome met je Google-account, kun je bookmarks en andere gegevens gebruiken op al je apparaten.

Een bookmark toevoegen

1. Open Chrome Chrome op je Android-apparaat.
  2. Ga naar een site die je in de toekomst opnieuw wilt bezoeken.
  3. Tik rechts van de adresbalk op Meer Meer en dan Bookmark Bladwijzer toevoegen aan deze pagina.

Een bladwijzer openen

1. Open Chrome Chrome op je Android-apparaat.
  2. Tik rechtsboven op Meer Meer en dan Bookmarks.
    • Als de adresbalk onderaan staat, veeg je omhoog op de adresbalk. Tik op Bookmarks Ster toevoegen.
  3. Zoek een bladwijzer en tik erop.
Een bookmark bewerken

Tik rechts van een bookmark op Meer Meer en dan Bewerken.

Een bookmark verwijderen

Belangrijk: Als je een bookmark hebt verwijderd, kun je die niet meer terughalen.

Tik rechts van een bookmark op Meer Meer en dan Verwijderen.

Een map maken

1. Open Chrome Chrome op je Android-apparaat.
  2. Tik rechtsboven op Meer Meer en dan Bookmarks en dan Nieuwe map maken .
Een bookmark naar een andere map verplaatsen
  1. Tik rechts van een bookmark op Meer Meer en dan Verplaatsen naar.
  2. Tik op de map waar je de bookmark naartoe wilt verplaatsen.
  3. Tik op Hierheen verplaatsen.
Je bookmarks opnieuw rangschikken
  1. Open Chrome Chrome op je Android-apparaat.
  2. Tik rechtsboven op Meer Meer en dan Bookmarks.
  3. Tik op de bookmark die je wilt verplaatsen en houd vast.
  4. Sleep de bookmark omhoog of omlaag.

Bookmarks sorteren

1. Tik rechtsboven op Sorteer- en weergaveopties .
  2. Selecteer een optie om de bookmarks te sorteren:
    • Sorteren op handmatige volgorde
    • Sorteren op nieuwste
    • Sorteren op oudste
    • Sorteren op laatst geopend
    • Sorteren van A tot Z
    • Sorteren van Z tot A
Tip: De mappen worden gesorteerd en staan bovenaan de lijst.

Bookmarkweergave wijzigen

1. Tik rechtsboven op Sorteer- en weergaveopties .
  2. Selecteer een weergave voor de bookmarks.
    • Visuele weergave: Toont afbeeldingen van de bookmarks.
    • Compacte weergave: Toont het icoon van de bookmarks.