Crear, cercar i editar adreces d'interès a Chrome

Creeu adreces d'interès perquè Chrome pugui recordar els vostres llocs web preferits i els que visiteu amb freqüència.

Si inicieu la sessió a Chrome amb el vostre Compte de Google, podreu utilitzar les adreces d'interès i altres dades en tots els vostres dispositius.

Afegir una adreça d'interès

1. Al dispositiu Android, obriu Chrome Chrome.
  2. Aneu a un lloc web que vulgueu tornar a visitar en el futur.
  3. A la dreta de la barra d'adreces, toqueu Més Més i, a continuació, Afegeix a les adreces d'interès Afegeix aquesta pàgina a les adreces d'interès.

Obrir una adreça d'interès

1. Al dispositiu Android, obriu Chrome Chrome.
  2. A la part superior dreta, toqueu Més Més i, a continuació, Adreces d'interès.
    • Si la barra d'adreces es troba a la part inferior, llisqueu-hi cap amunt. Toqueu Adreces d'interès Destaca.
  3. Cerqueu i toqueu una adreça d'interès.
Editar una adreça d'interès

A la dreta d'una adreça d'interès, toqueu Més Més i, a continuació, Edita.

Suprimir una adreça d'interès

Important: després de suprimir una adreça d'interès, no la podreu recuperar.

A la dreta d'una adreça d'interès, toqueu Més Més i, a continuació, Suprimeix.

Crear una carpeta

1. Al dispositiu Android, obriu Chrome Chrome.
  2. A la part superior dreta, toqueu Més Més i, a continuació, Adreces d'interès i, a continuació, Crea una carpeta .
Moure una adreça d'interès a una altra carpeta
  1. A la dreta d'una adreça d'interès, toqueu Més Més i, a continuació, Mou a...
  2. Toqueu la carpeta en què vulgueu desar l'adreça d'interès.
  3. Toqueu Mou aquí.
Reordenar les adreces d'interès
  1. Al dispositiu Android, obriu Chrome Chrome.
  2. A la part superior dreta, toqueu Més Més i, a continuació, Adreces d'interès.
  3. Manteniu premuda l'adreça d'interès que vulgueu moure.
  4. Arrossegueu-la cap amunt o cap avall.

Ordenar les adreces d'interès

1. A la part superior dreta, toca Opcions d'ordenació i visualització .
  2. Per ordenar les adreces d'interès, seleccioneu una opció:
    • Ordena manualment
    • Ordena per més recent
    • Ordena per més antic
    • Ordena per última obertura
    • Ordena de la A a la Z
    • Ordena de la Z a la A
Consell: les carpetes s'ordenen i es mostren a la part superior de la llista.

Canviar la visualització de les adreces d'interès

1. A la part superior dreta, toqueu Opcions d'ordenació i visualització .
  2. Seleccioneu una visualització per a les adreces d'interès.
    • Visualització visual: mostra imatges de les adreces d'interès.
    • Visualització compacta: mostra la icona de les adreces d'interès.