Opprett, se og endre bokmerker

La Chrome huske favorittnettstedene dine og nettsteder du besøker ofte.

Når du oppretter eller endrer bokmerkene dine, vises de i Chrome på alle enhetene dine.

Legg til bokmerker

1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Gå til nettstedet du vil besøke igjen i fremtiden.
  3. Klikk på stjernen Stjerne til høyre for adressefeltet.

Finn bokmerker

1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Øverst til høyre klikker du på Mer Mer og så Bokmerker.
  3. Finn og klikk på et bokmerke.

For å åpne bokmerker raskere, bruk bokmerkeraden. Bokmerkene dine vises under adressefeltet. Klikk på et bokmerke for å åpne det. For å slå bokmerkeraden på eller av, klikk på Mer Mer og så Bokmerker og så Vis bokmerkeraden.

Endre bokmerker
  1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Øverst til høyre klikker du på Mer Mer og så Bokmerker og så Bokmerkebehandling.
  3. Til høyre for et bokmerke klikker du på pil ned Nedoverpil og så Rediger.
Slett bokmerker

Når du har slettet bokmerker, kan du ikke gjenopprette dem.

1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Øverst til høyre klikker du på Mer Mer og så Bokmerker og så Bokmerkebehandling.
  3. Til høyre for et bokmerke klikker du på pil ned Nedoverpil og så Slett.

Organiser bokmerkene dine

Endre rekkefølge på bokmerkene dine
  1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Øverst til høyre klikker du på Mer Mer og så Bokmerker og så Bokmerkebehandling.
  3. Dra bokmerker opp eller ned, eller dra bokmerker til mapper på venstre side. Du kan også kopiere og lime inn bokmerkene i den rekkefølgen du vil.

Hvis du bruker bokmerkeraden, kan du dra bokmerkene for å ordne dem i den rekkefølgen du vil.

Legg bokmerkene dine i mapper
  1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Øverst til høyre klikker du på Mer Mer og så Bokmerker og så Bokmerkebehandling.
  3. Øverst til høyre klikker du på Mer Mer og så Legg til ny mappe.

Hvis du bruker bokmerkeraden, kan du legge til en mappe ved å høyreklikke på bokmerkeraden. Klikk på Legg til en mappe.

Ordne bokmerkene alfabetisk
  1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Øverst til høyre klikker du på Mer Mer og så Bokmerker og så Bokmerkebehandling.
  3. Øverst til høyre klikker du på Mer Mer og så Sortér etter navn.

Finn bokmerker du har mistet

Slettede bokmerker kan ikke gjenopprettes. Hvis et bokmerke mangler av en annen grunn, kan du prøve tipsene nedenfor.

Trinn 1: Logg på Chrome

Hvis du har synkronisert bokmerkene dine til Google-kontoen din, må du sørge for at du er logget på Chrome:

1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Klikk på navnet eller Personer Folk øverst til høyre.
  3. Klikk på Logg på Chrome.
  4. Logg på med Google-kontoen du lagret bokmerket i.
Trinn 2: Vis bokmerkeraden

Hvis du vanligvis bruker bokmerkeraden, må du sørge for at den ikke er skjult:

1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Øverst til høyre klikker du på Mer Mer og så Bokmerker og så Vis bokmerkeraden.
Trinn 3: Sjekk i bokmerkemappene dine

Nye bokmerker lagres i mappen der du lagret bokmerker sist. Sjekk alle bokmerkemappene dine:

1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Øverst til høyre klikker du på Mer Mer og så Bokmerker og så Bokmerkebehandling.
  3. På venstre side åpner du hver enkelt mappe og ser etter bokmerket.