Bookmarks maken, bekijken en bewerken

Laat Chrome je favoriete en vaak bezochte websites onthouden.

Als je synchroniseert met Chrome, kun je je bookmarks, wachtwoorden en meer op al je apparaten gebruiken.

Een bookmark toevoegen

1. Open Chrome op je computer.
  2. Ga naar de site die je in de toekomst opnieuw wilt bezoeken.
  3. Klik rechts van de adresbalk op Ster Bladwijzer toevoegen aan deze pagina.

Een bookmark zoeken

1. Open Chrome op je computer.
  2. Klik rechtsboven op Meer Meeren dan Bookmarks.
  3. Zoek een bookmark en klik erop.

Tip: Gebruik de bookmarkbalk om bookmarks sneller te openen. Je vindt je bookmarks onder de adresbalk. Klik op een bookmark om deze te openen.

Klik op Meer Meeren dan Bookmarksen dan Bookmarkbalk weergeven om de bookmarkbalk in of uit te schakelen.

Een bookmark bewerken
  1. Open Chrome op je computer.
  2. Klik rechtsboven op Meer Meeren dan Bookmarksen dan Bookmarkmanager.
  3. Klik rechts van een bookmark op de pijl-omlaag Pijl-omlaagen dan Bewerken.
Een bookmark verwijderen

Belangrijk: Als je een bookmark hebt verwijderd, kun je die niet meer terughalen.

1. Open Chrome op je computer.
  2. Klik rechtsboven op Meer Meeren dan Bookmarksen dan Bookmarkmanager.
  3. Klik rechts van een bookmark op de pijl-omlaag Pijl-omlaagen dan Verwijderen.

Je bookmarks ordenen

Je bookmarks naar een map verplaatsen
  1. Open Chrome op je computer.
  2. Klik rechtsboven op Meer Meeren dan Bookmarksen dan Bookmarkmanager.
  3. Sleep een bookmark omhoog of omlaag. Je kunt een bookmark ook naar een map aan de linkerkant slepen. Je kunt je bookmarks ook kopiëren en plakken in de gewenste volgorde.

Als je de bookmarkbalk gebruikt, kun je je bookmarks in de gewenste volgorde slepen.

Je bookmarks in mappen plaatsen
  1. Open Chrome op je computer.
  2. Klik rechtsboven op Meer Meeren dan Bookmarksen dan Bookmarkmanager.
  3. Klik rechtsboven op Meer Meeren dan Nieuwe map toevoegen.

Als je de bookmarkbalk gebruikt, kun je een map toevoegen door met de rechtermuisknop op de bookmarkbalk te klikken. Klik op Map toevoegen.

Je bookmarks op alfabetische volgorde zetten
  1. Open Chrome op je computer.
  2. Klik rechtsboven op Meer Meeren dan Bookmarksen dan Bookmarkmanager.
  3. Klik rechtsboven op Meer Meer en dan Sorteren op naam.