Opprett, finn og endre bokmerker i Chrome

Opprett bokmerker, slik at Chrome kan huske favorittnettstedene dine og nettsteder du besøker ofte.

Når du logger på Chrome med Google-kontoen din, kan du bruke bokmerker og annen informasjon på alle enhetene dine.

Legg til bokmerker

1. Åpne Chrome Chrome på Android-enheten din.
  2. Gå til et nettsted du vil besøke igjen senere.
  3. Til høyre for adressefeltet trykker du på Mer Mer og så Sett som bokmerke Legg til et bokmerke for denne siden.

Åpne bokmerker

1. Åpne Chrome Chrome på Android-enheten din.
  2. Øverst til høyre trykker du på Mer Mer og så Bokmerker.
    • Sveip opp på adressefeltet hvis det ligger nederst. Trykk på Bokmerker Stjerne.
  3. Finn og trykk på et bokmerke.
Endre bokmerker

Trykk på Mer Mer og så Endre til høyre for et bokmerke.

Slett bokmerker

Viktig: Når du har slettet bokmerker, kan du ikke gjenopprette dem.

Trykk på Mer Mer og så Slett til høyre for et bokmerke.

Opprett mapper

1. Åpne Chrome Chrome på Android-enheten din.
  2. Øverst til høyre trykker du på Mer Mer og så Bokmerker og så Opprett en ny mappe .
Flytt bokmerker til andre mapper
  1. Trykk på Mer Mer og så Flytt til… til høyre for et bokmerke.
  2. Trykk på mappen der du vil ha bokmerket.
  3. Trykk på Flytt hit.
Endre rekkefølge på bokmerkene dine
  1. På Android-enheten din åpner du Chrome Chrome.
  2. Øverst til høyre trykker du på Mer Mer og så Bokmerker.
  3. Trykk og hold på bokmerket du vil flytte.
  4. Dra bokmerket opp eller ned.

Sorter bokmerker

1. Øverst til høyre trykker du på alternativene for sortering og visning .
  2. Velg et alternativ for å sortere bokmerkene:
    • Sorter manuelt
    • Sorter etter nyeste
    • Sorter etter eldste
    • Sorter etter sist åpnet
    • Sorter fra A til Å
    • Sorter fra Å til A
Tips: Mapper sorteres og vises øverst på listen.

Endre bokmerkevisning

1. Øverst til høyre trykker du på alternativene for sortering og visning .
  2. Velg en visning for bokmerkene.
    • Visuell visning: Viser bilder av bokmerkene.
    • Kompakt visning: Viser ikonet for bokmerkene.